Grupul Bilderberg in Elvetia: se decide soarta omenirii | teoria conspiratiei, st. moritz
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4978 ori.
Grupul Bilderberg in Elvetia: se decide soarta omenirii

Între 9 și 12 iunie 2011, hotelul Suvretta House din St. Moritz (Elvetia) găzduiește reuniunea anuală a Grupului Bilderberg, una dintre cele mai influente organizații din lume. 

reuniune grupul bilderberg 2011

Ca întotdeauna, nu se cunosc cu precizie numele participanților – a căror cifră este, de obicei, în jur de 150 - și nici temele care vor fi discutate. Profitând de blocajele ridicate de Bilderberg față de mass-media și opinia publică, au apărut numeroase teorii ale conspirației, care susțin că soarta lumii este decisă la aceste întâlniri anuale, astfel încât lucrurile să meargă bine pentru grupul elitist de politicieni și magnați industriali care participă la întruniri.

Printre altele, Grupul Bilderberg a fost acuzat că ar fi responsabil de izbucnirea crizei economico-financiare mondiale și că scopul său ar fi înfometarea sau chiar uciderea a 80% din populația lumii, astfel încât minoritatea rămasă în viață să beneficieze din plin de resursele limitate pe care le poate oferi planeta. Bineînțeles, nu există niciun fel de dovezi privitoare la astfel de planuri. 

 

Printre personalitățile despre care se știe cu precizie că fac parte din Grupul Bilderberg se numără fostul președinte american Bill Clinton, prințul Charles al Marii Britanii, fostul comisar european pentru comerț și actualul ministru britanic al Economiei Peter Mandelson, regina Beatrix a Olandei, regele Juan Carlos al Spaniei.

 

În 2010, întâlnirea a vut loc în spnia, la Sitges, și se pare că printre temele discutate s-au numărat implicațiile unui eventual atac armat asupra Iranului și posibilitatea dispariției monedei unice europene euro, în perspectiva apariției unei viitoare monede unice mondiale. În 2009, întâlnirea Bilderberg s-a desfășurat în Grecia.  

Anul acesta, politicianul elvețian Dominique Baettig, a protestat împotriva întrunirii Grupului Bilderberg în Elveția, spunând că aceasta atentează la tradiția de pace și neutralitate a Elveției, deoarece printre participanți s-ar număra inclusiv personaje aflate sub acuzația de crime de război. Demersul său a creat ceva tulburare în opinia publică elvețiană, fără a avea însă urmări concrete. 

 

Prima reuniune Bilderberg a avut loc în 1954, în Olanda, la hotelul Bilderberg, scopul fiind strângerea relațiilor dintre SUA și țările europene.

 

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop