Grupul Bilderberg se reuneşte în Virginia, SUA | teoria conspiratiei
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3139 ori.
Grupul Bilderberg se reuneşte în Virginia, SUA

Între 30 mai şi 3 iunie, Grupul Bilderberg se reuneşte (teoretic, în secret)la hotelul Westfield Marriott, în statul Virginia, din Statele Unite ale Americii. Se pare că nu este deloc o coincidenţă faptul că, în 2008, un alt an electoral în SUA, membrii grupului s-au întâlnit tot în Virginia, născând speculaţii referitoare la influenţa pe care au avut-o asupra soartei alegerilor.

grupul bilderberg reunire

La data respectivă, Hillary Clinton şi Barack Obama, care atunci se luptau pentru a candida la preşedinţia Americii din partea democraţilor, s-au făcut nevăzuţi pentru mai multe ore, în ziua de 5 iunie, când avea loc întâlnirea Bilderberg. Când avionul celor doi a revenit la Washington, Obama nu era la bord, semn că el fusese favoritul grupului elitist. Şi, într-adevăr, la puţin timp după aceea, Hillary a anunţat că se retrage din cursă şi că îl va susţine pe Obama. Acesta a devenit, în toamna 2008, preşedinte al SUA, numind-o pe Hillary secretar de stat.

Se pare că Grupul Bilderberg a avut un rol tot de important şi în cazul altor tururi de scrutin, desfăşurate în cele mai importante state ale lumii. Astfel, adepţii teoriei conspiraţiei afirmă că datorită acestei grupări s-au impus în alegeri George Bush, în 1985, în Statele Unite ale Americii, Bill Clinton, în 1991, tot în SUA, Tony Blair, în 1993, în Marea Britanie, sau italianul Romano Prodi ca şef al Comisiei Europene, în 1999.

In perioada imediat urmatoare, Hillary Clinton a iesit din cursa electorala, spunand ca il va sustine in continuare pe Obama. Dupa ce a fost ales presedinte, el a numit-o secretar de stat. 

În 2009, Grupul Bilderberg s-a reunit la Vouliagmeni, în Grecia, în 2010 întâlnirea a avut loc la Sitges, în Spania, iar în 2011 la St. Moritz, în Elveţia.

Originile acestor întâlniri (cel puţin, cele cunoscute) se regăsesc în anul 1954, când a avut loc prima întâlnire, la Hotelul Bilderberg din Olanda, între 29 şi 31 mai. Printre personalităţile care au făcut parte din această grupare (ce cuprinde aproximativ 130 de persoane), îi amintim pe preşedintele american Bill Clinton, preşedintele francez Georges Pompidou, premierii britanici Margaret Thatcher, Tony Blair şi Gordon Brown, prinţul Charles al Marii Britanii, regele Juan Carlos al Spaniei, preşedinţii unor corporaţii precum Daimler Chrysler, France Telecom sau Paribas.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop