Lista participanţilor la reuniunea Bilderberg din 2012
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3160 ori.
Lista participanţilor la reuniunea Bilderberg din 2012

Pentru prima dată, a fost făcută publică, în mod oficial, lista la reuniunea Grupului Bilderberg, care în acest an are loc în Virginia, SUA, între 31 mai şi 3 iunie. Pe listă se regăsesc îndeosebi politicieni şi oameni de afaceri, directori ai unora dintre cele mai puternice companii din lume.

reuniunea bilderberg 2012

Din prima categorie – cea a politicienilor – îi amintim pe ministrul britanic al Justiţiei, lord cancelar Kenneth Clark (prezent şi în România toamna trecută, când a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu), vicepreşedintele Comisiei Europene, Joaquin Almunia (care a vizitat şi el ţara noastră, în toamna trecută, în calitate de responsabil cu portofoliul Concurenţei din Comisia Europeană) sau pe fostul prim-ministru portughez Francisco Pinto Balsemao.

Din a doua categorie – a finanţiştilor şi economiştilor – îi menţionăm pe austriacul Wilibald Cernko de la Unicredit, pe Peter D. Sutherland de la Goldman Sachs International sau pe Peter Loscher de la Siemens.

De asemenea, la reuniune au fost invitaţi şi oameni din presă, printre ei aflându-se Peggy Noonan de la Wall Street Jurnal sau John Micklethwait de la The Economist.

Temele principale de discuţie din acest an sunt alegerile din Statele Unite ale Americii, dar şi situaţia incertă din zona euro, provocată de criza din Grecia.

Ca de obicei, în apropierea locului reuniunii Bilderberg s-au strâns şi protestatari, care le strigau invitaţilor că vor ajunge la închisoare şi îi sfătuiau pe membrii personalului de la hotel să nu îi servească pe aceşti „hoţi“.

Lista completă a participanţilor la reuniunea Bilderberg 2012

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop