loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4778 ori.
Politicianul potrivit pentru fiecare zodie

Într-un an electoral, astrele nu pot să tacă. Ne-am gândit să alegem, din vasta menajerie politică românească, un reprezentant care să fie pe placul fiecărei zodii. Atenţie! – nu am ţinut cont de zodia politicianului, ci doar de „calităţile“ lui cele mai evidente. Astfel, Racul Adrian Năstase a ajuns pe placul Taurilor, iar Scorpionul Băsescu e aşteptat la apă de Peşti.

 

BerbecGigi Becali, în primul rând pentru că, în calitate de prim cioban al ţării,  e bun prieten cu oile şi, vrând-nevrând, şi cu Berbecii. Apoi, pentru Berbec e mai greu cu doctrinele politice şi diferenţa stânga-dreapta. Îi va fi mult mai uşor să înţeleagă un slogan gen „Luptă Steaua!“.

 zodii si politicieni

TaurAdrian Năstase, pentru abilitatea de a strânge (cel puţin) 4 case. Se ştie că avem de a face cu o zodie ahtiată după proprietăţi, astfel că politicianul preferat nu putea fi decât unul care adună suficiente case cât să îşi facă propria stradă. În plus, Taurul e mâncăcios şi îi plac dulciurile, astfel că tare s-ar bucura de un Bombonel.

 

GemeniLavinia Şandru, pentru excelenţă în traseism politic. Gemenii fiind cei mai mari plimbăreţi, nu pot decât să iubească o femeie care şi-a început cariera în PD (devenit apoi PD-L), a ajuns la PIN, a cochetat cu PSD şi apoi a devenit membră UNPR. Atenţie însă, traseismul e contagios – dovadă traseul partenerului de cuplu al plimbăreţei Lavinia. .

 

RacIon Iliescu, deoarece avem de a face cu un semn astral iubitor de fosile. Nativii Rac au un adevărat cult pentru trecut şi colecţionează tot felul de vechituri. Ori, mai vechi şi depăşite decât concepţiile lui Ion Iliescu nu poate fi nimic, cel puţin în politica românească. În plus, Racul e foarte ataşat de părinţi, astfel că va respecta mereu un politician clădit după modelul Tătucilor sovietici.

 

LeuEmil Boc. Leul e un copil căruia îi plac funcţiile de conducere. Noi am avut deja un politician cu alură de copilaş, cocoţat atât de sus, încât i s-a făcut ameţeală şi, căzând, a tras după el un întreg partid.

 

FecioaraSilviu Prigoană. Fecioara e obsedată de curăţenie, astfel că politicianul preferat nu poate fi decât un gunoier. În plus, Fecioara are de multe ori probleme pe plan relaţional şi cine credeţi că o poate înţelege mai bine decât un om care divorţa dimineaţa, la prânz şi seara?

 

BalantaElena Udrea. Balanţa e dintotdeauna mai atentă la haine decât la om. În aceste condiţii, ce argument poate fi mai puternic decât o geantă Vuitton? Sau, punând altfel problema, de ce altă femeie politică să îi placă Balanţei, de Mariana Câmpeanu sau Ecaterina Andronescu? Să fim serioşi, nici cea mai mioapă tocilară nu le-ar lua drept model!

 

ScorpionMircea Geoană. Mare iubitor de ocultism, fascinat de magie, Scorpionul ştie să aprecieze la adevărata valoare un politician bântuit de flăcări violet, aflat în veşnic război cu magicienii contracandidaţilor. În plus, inima tumultuoasă a Scorpionului va primi bine şi aluziile la „dragostea mea, Mihaela“.

 

SagetatorPaul de România. mare călător şi adept al relaţiilor cu străinătatea, Săgetătorul nu poate să vrea altceva decât un prinţ străin. Alesul va fi, în acest caz, Paul de România, suficient de străin nu numai de ţară, dar şi de politica adevărată.

 

CapricornTheodor Stolojan, pentru cel mai plictisitor discurs din lume. Decât un Capricorn ar putea să asculte un discurs electoral în care candidatul rosteşte mii de cuvinte, fără să spună nimic.

 

VarsatorCorneliu Vadim Tudor, pentru că Vărsătorului – el însuşi un excentric – îi plac nebunii. Numărul de colegi de Parlament care i-au oferit câte un distonocalm lui Vadim e cea mai bună mărturie a „originalităţii“ sale, demne de o cămaşă de forţă.

 

PestiTraian Băsescu, tocmai pentru vocaţia de marinar. După zeci de ani petrecuţi pe deasupra apelor tulburi, Peştii deja simt cum se scufundă fostul conducător de vas şi se pregătesc să îl primească cu aripioarele deschise.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop