loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10498 ori.
Sfârșitul lumii se amână. din 2012 in 2116!

maya 201221 decembrie 2012, data preferată de toți profeții recenți ai sfârșitului lumii, este pusă sub semnul întrebării de doi cercetători germani. Potrivit acestora, calculele făcute până acum ar fi eronate, iar data reală a Apocalipsei va fi 2116!

Potrivit unui articol publicat în revista „Astronomische Nachrichten”, semnat de frații Bohm, doi cercetători germani, în toate calculele făcute până acum de diferiți specialiști a fost omisă o perioadă de 104 ani. Aceasta trebuie deci adăugată și, conform noului calcul, data sfârșitului lumii se amână cu mai bine de un secol, pentru 2116.

Principalul „vinovat” de eroare ar fi, potrivit fraților Bohm, chiar unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în civilizația Maya, Eric Sidney Thompson. În calculele sale, acesta a operat cu mai multe calendare mayașe, care acopereau diferite perioade și epoci și se pare că s-a încurcat printre ele!

În 2010, un alt cercetător, Gerardo Aldana de la Universitatea din Santa Barbara, ajunsese la concluzia că este imposibil să fie calculată cu precizie data de sfârșit a calendarului mayaș, pe care profeții de ocazie o vor identică cu data sfârșitului lumii.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop