Urania lansează o nouă emisiune de astrologie, cu nume schimbat: Uranissima
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6508 ori.
Urania lansează o nouă emisiune de astrologie, cu nume schimbat: Uranissima

Simona Vărzaru sau Urania, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România, a anunțat lansarea unui nou proiect, începând cu data de 8 octombrie. După peste două decenii în care a folosit numele de scenă Urania (muza astronomiei, la vechii greci), ea a decis să își schimbe pseudonimul în Uranissima.

urania astrologie uranissimaMorivul acestei schimbări este reprezentat de numeroasele site-uri care folosesc identitatea astrologului, fără să aibă nici un fel de acord. „Au apărut multe pagini cu identitatea mea. Nu îmi aparțin. Nu mi s-a cerut acordul. Singura poză care circulă în unanimitate a fost furată de la B1. Eu nu am dat poza mea nimănui. Mai mult, s-a copiat emisiunea și s-a dat pe Facebook. Nimic nu a fost cu permisiunea mea. Nu avea logică să îmi fac singură 40 de pagini și 4-5 conturi de Facebook“, a explicat Urania, pe viitor Uranissima, într-un interviu pentru Libertatea.

În legătură cu noul proiect, unul online, găzduit de Libertatea începând cu data de 8 octombrie, astrologul a declarat, conform aceleiași surse. „Proiectul pe care noi îl lansăm acum, Uranissima (prima emisiune va fi pe 8 octombrie) nu va fi o emisiune TV obișnuită. Voi reveni la ceea ce îmi este mie drag, să formăm un public într-un univers de idei mai bogat decât cel care este în mod obișnuit folosit: revenirea la planete, la stele fixe, asteroizi, analiza financiar-bancară, care presupune un cu totul alt criteriu de referință“.

 

Prima ediție a emisiunii Uranissima este duminică, 8 octombrie, începând cu ora 18:00, pe libertatea.ro. Apoi, emisiunea va continua într-un ritm săptămânal, duminica. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop