Vrajitoria si fotbalul, Sultana si Piturca | ghicitoare, carmen harra
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4534 ori.
Vrajitoria si fotbalul, Sultana si Piturca

victor piturca vrajitorie si fotbalVrăjitoarea Sultana din Dămăroaia i-a ghicit de bine noului (şi mai vechiului) selecţioner al naţionalei de fotbal, Victor Piţurcă. Ziariştii de la Libertatea au mers la ghicitoare cu o poză a palmei lui Victor Piţurcă, iar aceasta i-a prezis de bine: Omul ăsta a început o muncă grea, de care s-a mai apucat în trecut. Îi pică o reuşită, o bucurie mare în viitorul apropiat, dar va avea câteva piedici. Va fi un pic rău, apoi va avea paharul plin şi va gusta din cupa fericirii. Şi-a propus ceva şi o să-i iasă.

 

În rest, vrăjitoarea s-a referit şi la viaţa personală a lui Piţurcă, mai puţin interesantă pentru publicul larg. Pasămite, acesta ar fi fost blestemat de o vădană, a trecut peste două cumpene şi îl aşteaptă o a treia, pe care o va depăşi cu ajutorul familiei.

 
Carmen Harra a dat-o în bară, cu previziunile despre fotbal

carmen harra previziuni fotbalO altă prezicătoare ce a încercat să îşi dea cu părerea despre fotbal a fost Carmen Harra. În 2008, ea a asigurat pe toată lumea că finala Campionatului European de fotbal se va disputa între Turcia şi Rusia. Spre ghinionul pariorilor care au mers pe mâna ghicitoarei, finala a fost între Spania şi Germania. Nu e de mirare, pentru că, în acelaşi an, Carmen Harra ne informa că Obama nu are nicio şansă să devină preşedinte al Americii...

Rămâne de văzut dacă Sultana din Dămăroaia va fi ceva mai inspirată, în cazul lui Victor Piţurcă şi al naţionalei de fotbal.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop