loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10820 ori.
Zodiile, 2012 si sfarsitul lumii

Am întrebat fiecare zodie ce părere are despre 2012, când mayașii ar fi zis că vine sfârșitul lumii. Se mai vehiculează că ne izbim de planeta Nibiru și că se inversează polii magnetic ai Pământului. Să vedem ce părere au nativii fiecărei zodii despre toate acestea:

 

Berbec: „2012? Nu mă interesează, mai e o grămadă de timp până atunci. Chiar dacă vine sfârșitul lumii, eu tot trebuie să îmi termin treburile la timp. Dar îți spun eu că nu vine, nu cred în prostii din astea. Hai că te las, sunt grăbit!”

 

zodii 2012 sfaristul lumiiTaur: „Dacă vine sfârșitul lumii, prețurile la proprietăți și la acțiuni o să scadă dramatic. Acum e momentul să cumperi, vor fi adevărate chilipiruri! În 2012 se pot face bani buni de tot, vă spun eu!”

 

Gemeni: „Îți dai seama ce harabubură o să fie, dacă vine sfârșitul lumii? În sfârșit o să scap de toți care vor ordine și disciplină! La ce bun, dacă tot se termină povestea? Ah, și trebuie să vorbesc cu atât de multă lume înainte să crăpăm cu toții! Mă duc să îmi fac un abonament cu mai multe minute! Oricum nu o să îl mai plătesc! Dacă ai treabă cu mine, mă găsești pe Skype, pe Mess și pe Facebook!”

 

Rac: „Dacă vine sfârșitul lumii, ar trebui să ne împăcăm cu toată lumea și să le spunem celor dragi cât de mult îi iubim. Eu chiar acum mă duc să o sun pe mama.”

 

Leu: „Prostii, nu vine niciun sfârșit al lumii, sunt doar abureli religioase pentru fraieri! Dar dacă vreți să facem un comitet, ceva, pentru a combate ideile astea, mă propun ca șef! ”

 

Fecioara: „Niciuna din ideile astea despre sfârșitul lumii nu rezistă la o critică serioasă. Mayașii au spus că atunci se încheie o epucă, nu lumea, despre planeta Nibiru nu există nicio dovadă științifică, iar polii magnetici se deplasează în permanență, cu câteva grade pe an sau chiar mai puțin. O să crească doar numărul de depresivi, zovnurile astea nu fac deloc bine la sănătate!”

 

Balanta: „Nu cred că e bine să lansați zvonuri din astea alarmiste. Tot ce faceți e să speriați lumea de pomană. Dacă vine sfârșitul lumii – ceea ce e foarte posibil – oricum nu avem ce să facem. Dacă nu vine – ceea ce iar e foarte posibil – atunci ce rost are să ne facem griji? ”

 

Scorpion: „Moartea nu e decât o renaștere la un nivel superior, așa că, pentru cine e pregătit, sfârșitul lumii nu e decât o schimbare în bine. De altfel, dacă mă uit în jur, parcă sunt destui cei care nu merită să mai facă umbră pământului de pomană.”

 

zodiile si apocalipsa 2012Sagetator: „Am studiat problema din perspective religioase, filosofice, științifice, magice, chiar și literare și garantez că în 2012 nu va veni sfârșitul lumii. De fapt, arabii, chinezii, evreii nici măcar nu sunt în 2012. Am vizitat atâtea locuri în care, pe 21 decembrie 2012, oamenii nici măcar nu vor fi în mileniul 3! Deci nu are cum. Hai mai bine să ieșim în oraș! ”

 

Capricorn: „Fiți serioși, sfârșitul lumii nu vine așa de repede. 2012 va fi un an ca toți ceilalți. În schimb, trebuie să ne gândim la ce ne-ar putea folosi toată isteria asta cu sfârșitul lumii. În 2013 aș putea să îi compromit public pe cei care au crezut în 2012, așa s-ar elibera niște funcții publice de toată frumusețea... ”

 

Varsator: „Cool, în sfârșit se întâmplă ceva deosebit! Dacă vine Nibiru și se ciocnește cu noi, vă dați seama ce explozie? Fantastic! Dacă se inversează polii magnetici o să fie niște probleme cu comunicațiile, dar până la urmă ne descurcăm noi. Deja am câteva idei de colaborare internațională... Și sunt sigur că o să inventez noi tehnologii, dacă va fi nevoie.”

 

Pesti: „Așteptam demult sfârșitul lumii, eram sigur că o să vină. Iisus a spus de acum 2000 de ani că o să vină curând, uite că se împlinește! Eu zic să ne rugăm, să facem bine, să ne iertăm dușmanii, numai cei care merită vor fi salvați!”


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop