loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 383 ori.
Zodiile de foc, în topul criminalității, conform procurorilor

 Conform unui studiu făcut de doi procurori de la Parchetul General, cu referire la perioada 2011-2015, cei mai mulți dintre criminalii trimiși în judecată în România sunt din zodia Berbec, în timp ce pe primul loc în ceea ce privește numărul de victime ale criminalilor se află un alt semn de foc, cel al Leului.

Aceste statistici confirmă spusele astrologilor, care indică faptul că semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător) au cea mai multă energie, pe care însă nu o întrebuințează întotdeauna în scopuri favorabile. Mai mult, Berbecul – zodia care domină acest top al criminalilor români – este un semn guvernat de planeta Marte, purtând numele sângerosului zeu roman al războiului.

top zodii criminali romani

În acest top al agresorilor, Berbecii sunt urmați de Tauri și de Raci.

În schimb, în topul victimelor realizat pentru aceeași perioadă analizată de procurori, pe primul loc se află semnul Leului, cu un număr de 213 victime. Conform adevarul.ro, acestea au fost urmate de Fecioară (192 de victime) şi Gemeni (190 de victime). Topul este urmat de Rac (188), Vărsător (187), Peşti (170), Balanţă (168), Taur (166), Berbec (160), Capricorn (158), Scorpion (139), Săgetător (129).

În rest, acest studiu indică faptul că nu există diferențe semnificative între diferitele regiuni ale României, atunci când vine vorba de crime.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop