Gheata si memoria elementelor
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2800 ori.
Gheata si memoria elementelor

Gheaţa are o memorie proprie? Pot cristalele de apă îngheţată să reţină informaţii, sentimente sau energii care le-au fost transmise în momentul în care apa a fost supusă unei temperaturi mai mici de 0 grade Celsius? Cercetătorul japonez Masaru Emoto oferă un răspuns pozitiv la toate aceste întrebări şi ne asigură că există informaţie păstrată în cristalele de gheaţă, deoarece conştiinţa umană poate să influenţeze structura moleculară a apei.

gheata masaru emotoIdeea nu este tocmai nouă şi în elaborarea şi dezvoltarea ei au jucat un rol important mai mulţi cercetători. Medicul francez Jacques Benveniste dovedea, în 1988, capacitatea apei de a reţine caracterul alergen al unei substanţe cu care intrase în contact, chiar şi după ce era readusă la puritatea sa originară. Cercetările au fost continuate inclusiv de un laureat Nobel: medicul francez Luc Montagnier.

 
 
Cristalele de gheaţă ale lui Masaru Emoto
 

Cercetările au fost continuate – şi desăvârşite – de japonezul Masaro Emoto, care a studiat structura moleculară a apei, după ce aceasta a fost supusă unor tipuri cât mai diverse de influenţe energetice, precum muzică, imagini, cuvinte scrise, mantre, rugăciuni sau simple cuvinte cu semnificaţie pozitivă (precum „iubire“ sau „pace“) ori negativă (precum „război“).

cristal de gheataFiecare cristal de gheaţă s-a modelat într-un anumit fel, căpătând o formă mai mult sau mai puţin armonioasă, în funcţie de natura influenţei care fusese exercitată asupra sa.

Prin urmare, Masaru Emoto a tras concluzia existenţei unei memorii a apei, evidenţiată de structura cristalelor de gheaţă. Concluziile sale, revoluţionare pentru comunitatea ştiinţifică, confirmă însă cunoaşterea tradiţională, aşa cum a fost transmisă prin intermediul marilor religii sau al diferitelor şcoli spirituale. Acestea au insistat în permanenţă asupra unei forţe magice a diferitelor elemente, apa şi gheaţă ocupând un loc privilegiat, din acest punct de vedere.

În filmuleţul de mai jos, puteţi vedea o dovadă a acestui miracol al apei: efectul exercitat asupra cristalelor de gheaţă de cuvinte precum „iubire“ sau „război“:

 

Aşadar, fiţi mai atenţi la ceea ce spuneţi atunci când vă aflaţi în preajma apei şi a gheţii! Şi, de asemenea, amintiţi-vă să trataţi gheaţa cu mai mult respect!

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop