loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 14244 ori.
Gheorghiţă Coşer, Astrologia, o terapie modernă

Astrologia, o terapie modernă este cea mai semnificativă lucrare de astrologie scrisă de un român în ultimele două decenii, după Astrologia în noua eră“ a lui Dan Ciupercă.

 

gheorghita coser astrologia o terapie modernaAstrologia, o terapie modernă nu acoperă la fel de multe domenii ale acestei ştiinţe tradiţionale precum cartea amintită mai sus, dar aprofundează capitole mai puţin abordate în cărţile obişnuite de astrologie.

După cum suntem anunţaţi încă din titlu, accentul cade pe terapie şi, implicit, pe astrologia medicală, căreia îi este dedicat un capitol în care ne sunt furnizate informaţii despre importanţa medicală a planetelor, despre legătura caselor astrologice cu sănătatea şi despre semnăturile planetare şi afecţiunile organismului. În plus, într-o altă secţiune a cărţii, autorul îşi familiarizează cititorii cu diferite terapii alternative, precum acupunctura, aromoterapia, ayurveda, cromoterapia, hidroterapia homeopatia sau meloterapia. Diferitele metode de purificare a organismului ocupă o altă secţiune consistentă a lucrării.

 

O atenţie deosebită este acordată, de asemenea, astrologiei lunare. Sunt prezentate fazele lunare şi zilele lunare, cele 28 de domicilii lunare, precum şi influenţa fazelor lunii asupra predicţiilor lunare. În ceea ce priveşte astrologia karmică, ne sunt recomandate diferite tehnici de interpretare a temei natale din perspectivă karmică, precum şi de calcul al temelor astrale din vieţile anterioare.

În a doua parte a cărţii, autorul abandonează astrologia propriu-zisă, pentru a ne vorbi despre etapele evoluţiei planetei, despre Atlantida, celţi şi egipteni, precum şi despre civilizaţiile succesive care au populat continentul american: olmecii, toltecii, aztecii, mayaşii.

Deşi păcătuieşte prin lipsa unei structuri unitare, lucrarea lui Gheorghiţă Coşer, apărută în 2007 la Editura Stef din Iaşi rămâne un reper obligatoriu pentru orice cititor român interesat de astrologie în special şi de dezvoltarea spirituală în general.

 

 

Cartea poate fi comandată AICI


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop