Ritual satanic din Eyes Wide Shut - liturghie romaneasca inversata | stanley kubrik, organizatii secrete, teoria conspiratiei, video, youtube
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7544 ori.
Ritual satanic din Eyes Wide Shut - liturghie romaneasca inversata

 

Filmul Eyes Wide Shut, realizat în 1999 de Stanley Kubrik, cu Nicole Kidmann şi Tom Cruise în rolurile principale, a trezit multiple controverse. Eroul principal se infiltrează într-un fel de cult necunoscut, care organiza ritualuri bazate pe sex în locuri secrete. Pe fundalul uneia dintre aceste scene, se aude o melodie tulburătoare, care nu seamănă cu nimic cunoscut!

 

Lucrurile sunt însă altfel decât par, mai ales pentru români! Inversată, melodia este un fragment de liturghie pronunţat în limba română.

Pornind de aici, s-au făcut foarte multe speculaţii, de la acuzaţii aduse lui Kubrik şi actorilor că fac parte din organizaţii satanice la recunoştinţă faţă de ei că au dorit să demaşte astfel de manifestări.

 

În prima parte a filmuleţului următor, preluat de pe Youtube, puteţi asculta melodia aşa cum este redată în film. În a doua parte, se aude melodia inversată.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop