ANALIZE ASTROLOGICE (Astrogramă natală, previzională, karmică, relaţională | interpretarea hartii natale
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18118 ori.
ANALIZE ASTROLOGICE (Astrogramă natală, previzională, karmică, relaţională

  

Astrograma natală (analiza hărții natale): 

Cuprinde astrograma natală: planete în zodii şi în case, ascendentul, aspectele între planete, precum si interpretarea acestora. Sunt analizate influenţele astrale în diferite domenii: sănătate, bani, carieră-serviciu, familie, iubire-căsătorie, studii, prieteni, părinţi, copii etc, cu recomandări pentru fiecare din aceste domenii.
Sunt scoase în evidenţă punctele tari ale fiecărei persoane şi modul în care pot fi utilizate pentru succes, dar şi aspectele cu probleme şi felul în care acestea pot fi rezolvate. Analiza astrală cuprinde între 8 şi 10 pagini de word, fiind oferită de un specialist în astrologie.
Preţ: 150 ron
Ce trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

Mai multe amănunte despre interpretarea astrogramei natale.

 

Astrograma previzională pe un an (revoluție solară):

 Previziunile acoperă toate sectoarele vieţii: sănătate, bani, carieră-serviciu, familie, iubire-căsătorie, studii, prieteni, părinţi, copii etc. pe durata unui an, de la ziua aniversării până la următoarea aniversare. (de exemplu, pentru o persoană născută pe 12 iulie, analiza va cuprinde previziuni pentru perioada 12 iulie 2009-11 iulie 2010). Previziunile pe un an cuprind 8-10 pagini de word şi sunt oferite de un specialist în astrologie.
Preţ: 150 ron
Ce trebuie să ne trimiteţi 
pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate, precum şi localitatea unde v-aţi aflat la ultima aniversare);

Mai multe amanunte despre astrograma previzionala. 

 

Astrogramă karmică:

Cuprinde o interpretare a astrogramei natale din punct de vedere karmic. Este analizat bagajul karmic cu care aţi păşit în această viaţă, sunt evidenţiate principalele încercări pe care vi le rezervă soarta, precum şi scopurile actualei încarnări pe Pământ.astrograma karmică cuprinde 6-8 pagini de word şi este oferită de un specialist în astrologie.
Preţ: 100 de ron
Ce trebuie să ne trimiteţi 
pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate)

Mai multe amanunte despre astrograma karmica

 

Astrograma compatibilităţii (a cuplului) :

Cuprinde interpretarea celor două teme natale, dar şi a temei compuse. Sunt evidenţiate punctele tari şi punctele slabe ale relaţiei, domeniile în care vă înţelegeţi foarte bine şi cele în care este nevoie de anumite schimbări, compatibilitatea din toate punctele de vedere. Cuprinde şi recomndări privind date favorabile şi nefavorabile pentru diferite evenimente : fixarea datei căsătoriei, concedii, mutarea în casă nouă, etc. Astrograma compatibilităţii cuprinde 10-12 pagini de word şi este oferită de un specialist în astrologie.
Preţ : 180 de ron
Ce trebuie să ne trimiteţi 
pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii pentru fiecare dintre parteneri (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate)

 

 
IMPORTANT !!!


Există două modalităti de a beneficia de acest seviciu :
1.prin e-mail (oferta se afla mai sus); primiţi răspunsul în maxim trei zile, începând cu data de la care banii au fost depuşi în cont, la mailul pe care ni-l indicaţi printr-un mesaj trimis la una din adresele: evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com;
2.printr-o discuţie purtată cu ajutorul unuia din sistemele de comunicare Yahoo Messenger sau Skype. Astfel vom avea posibilitatea de a discuta direct despre astrograma dvs. şi vă putem răspunde la orice întrebare, pe loc.
În cazul unei discuţii, preţul este de 100 lei – 1 oră , bani care vor fi achitaţi înainte, în contul menţionat mai jos.
După ce efectuaţi plata, vom stabili împreună când va avea loc consultaţia, în funcţie de disponibilitatea ambelor părţi.


Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresele de
e-mail : evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com

 

Cum plătesc analizele astrologice?
Plăţile se fac în contul

IBAN: RO91BRDE170SV52391041700

BRD, Mihai Viteazu, Craiova

Pe numele: PFA Ene Marius Cristian

- prin Internet banking);
- la orice sucursală a Băncii Transilvania, în contul amintit;
- prin PayPall, pe email gabriela_velours@yahoo.com 
 

- prin Western Union sau altă modalitate de plată pe care o preferați, pe care ne-o comunicați prin email (evannow2004@yahoo.com) 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop