Analiză astrală personalizată pentru 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1117 ori.
Analiză astrală personalizată pentru 2018

Există mai multe motive pentru care o analiză astrală previzională pentru 2018 vă poate ajuta (cum, puteți vedea în partea de jos a acestei pagini). 2018 este un an important, care aduce multe schimbări, din punct de vedere astrologic. Iată doar câteva exemple:

Saturn a schimbat zodia cu numai 11 zile înainte de începutul lui 2018, iar tranzitul său prin Capricorn, care va dura 3 ani, ne arată că e nevoie de mai multă disciplină și organizare, pentru fiecare dintre noi în alt domeniu, în funcție de harta lui natală.

• după 7 ani petrecuți în Berbec, Uranus schimbă și el zodia în 2018 și urmează să tranziteze Taurul până în aprilie 2026, aducând o atitudine diferită față de muncă și bani, domenii în care fiecare dintre noi va trebui să își urmeze propria cale, originală, în funcție de aspectele astrologice de la naștere.

Jupiter în Scorpion ne poate aduce transformări profunde în viața intimă. E mai multă pasiune în fiecare dintre noi, dar ceea ce contează e modul în care o folosim spre propriul beneficiu sau, dimpotrivă, ea ce consumă pe noi, aducându-ne prejudicii. În ultimele două luni ale anului, Jupiter în Săgetător aduce o invitație spre aventură și dezvoltare personală.

• 2018 este un an special și din punct de vedere al calendarului lunar. Sunt 13 luni pline în cele 12 luni ale anului, repartizate într-un mod special: există o lună calendaristică fără fenomenul de Lună plină, în timp ce în două luni calendaristice vor fi câte două Luni pline, dând naștere fenomenului cunoscut sub numele de Lună albastră.

Ce cuprinde horoscopul personalizat pentru 2017

• un calendar personalizat, cu cele mai importante date pentru dumneavoastră, în 2017.  La fiecare dată în parte, vă spunem care e aspectul astral care vă influenţează, domeniul direct vizat și modul în care puteţi reacţiona pentru a folosi optim influența astrală respectivă.

influenţe astrale manifestate pe plan relațional : cum evoluează relaţia de cuplu, dacă vă găsiţi un partener nou sau continuați cu cel vechi, şansele de căsătorie sau, după caz, de a concepe un copil ;

predispoziţii pe plan profesional și financiar: dacă aveţi şanse de a câștiga mai mulți bani, precum şi modul în care îi puteţi obţine sau datele cele mai faste pentru a programa un interviu de angajare, pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare ori pentru a semna un contract.

aspecte legate de starea de sănătate: puncte tari, dar și principalele vulnerabilități.

răspunsuri la orice alte întrebări suplimentare aveţi, în legătură cu o analiză astrală personalizată pentru 2017. Aceste întrebări ni le puteţi adresa prin e-mail, atunci când ne trimiteţi dovada plăţii.

 

Preţul unui horoscop personalizat pentru 2018 este de 120 de Ron.

 

Analiza este primită în cel mult cinci zile lucrătoare din momentul în care efectuaţi plata, în contul indicat mai jos.

 

Pentru comenzi și orice amănunte suplimentare, ne puteţi scrie pe una din adresele de e-mail: evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com

Cum plătiţi horoscopul personalizat 2017?

Plata celor 120 de ron se face în contul

IBAN: RO91BRDE170SV52391041700

BRD, Mihai Viteazu, Craiova

 

Pe numele: PFA Ene Marius Cristian

- prin Internet banking, transfer bancar în contul amintit;

- la orice sucursală a Băncii Transilvania, în contul amintit;

- prin PayPal, la adresa de email gabriela_velours@yahoo.com

- prin Western Union, MoneyGram sau altă modalitate de plată pe care o preferați, pe care ne-o comunicați prin email (evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com 

 analiza astrala personalizata 2018

Oferta completă de analize astrologice Club Mistic

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop