Analiză astrală previzională (revoluţie solară) | previziuni astrale, astrograma
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11703 ori.
Analiză astrală previzională (revoluţie solară)

 O astfel de analiză astrală previzională cuprinde două mari secţiuni.

I Revoluţia solară:
Aceasta cuprinde previziunile pentru o perioadă cuprinsă între două aniversări ale consultantului. De exemplu, o revoluţie solară pentru o persoană născută pe data de 14 martie cuprinde previziuni astrale referitoare la intervalul cuprins între 14 martie anul curent şi 14 martie anul următor, privind principalele aspecte ale vieţii: sănătate, carieră, bani, profesie, relaţii amoroase, familie, copii. La cererea consultantului, se poate insista în mod deosebit pe unul sau mai multe dintre aceste domenii de interes.

II Principalele aspecte astrale care îl vor influenţa pe consultant în anul următor:
Sunt analizate tranzitele cele mai importante, precum şi aspectele făcute de diferitele corpuri cereşti cu astrele de pe harta natală a solicitantului, pe termen de aproximativ un an.
Astfel, acesta poate să afle care sunt domeniile de viaţă cele mai solicitate din punct de vedere astral, care sunt planurile în care lucrurile vor merge de la sine, fără să fie nevoie de eforturi susţinute din partea sa şi, dimpotrivă, care sunt domeniile în care este bine să lucreze cât mai mult, fie pentru a evita un eventual pericol, fie pentru a fructifica o şansă care i se oferă.

Pentru a realiza o astfel de analiză astrală previzională, trebuie să cunoaştem atât datele de naştere ale consultantului (an, lună, zi, oră, localitate), cât şi localitatea în care şi-a petrecut sau în care are de gând să îşi petreacă aniversarea din anul în curs.


O astfel de analiză astrală cuprinde între 10 şi 12 pagini de word şi este realizată de un specialist în astrologie. La cererea clientului, acesta poate să insiste asupra fiecăruia dintre aspectele amintite mai sus, sau asupra unor alte probleme care îl interesează în mod deosebit pe consultant.

 

IMPORTANT !!!

 

Există două modalităti de a beneficia de acest seviciu :

 

1.prin e-mail (oferta se afla mai sus); primiţi răspunsul în maxim trei zile, începând cu data de la care banii au fost depuşi în cont, la mailul pe care ni-l indicaţi printr-un mesaj trimis la una din adresele: evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com;

 

Preţul unei analize astrale previzionale este de 150 de ron.

 

2.printr-o discuţie purtată cu ajutorul unuia din sistemele de comunicare Yahoo Messenger sau Skype. Astfel vom avea posibilitatea de a discuta direct despre astrograma dvs. şi vă putem răspunde la orice întrebare, pe loc.


În cazul unei discuţii, preţul este de 100 lei – 1 oră , bani care vor fi achitaţi înainte, în contul menţionat mai jos.
După ce efectuaţi plata, vom stabili împreună când va avea loc consultaţia, în funcţie de disponibilitatea ambelor părţi.

 

 

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresele de
e-mail : evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com

 

Cum plătesc revoluția solară?

 

Plăţile (150 de lei) se fac în contul 

IBAN: RO91BRDE170SV52391041700

BRD, Mihai Viteazu, Craiova

Pe numele: PFA Ene Marius Cristian

- prin Internet banking;
- la orice sucursală a Băncii Transilvania, în contul amintit; 
- prin PayPall, pe email gabriela_velours@yahoo.com 

- prin Western Union sau altă modalitate de plată pe care o preferați, pe care ne-o comunicați prin email (evannow2004@yahoo.com) 

 

Amănunte despre toate serviciile astrale oferite de Club Mistic puteţi găsi AICI

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop