loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 30062 ori.
CONSULTAŢII PRIN SMS LA NUMĂRUL 1330 - ASTROLOGIE, TAROT

Număr de apel1330

Parolă: Mistic (orice mesaj trebuie să înceapă cu cuvântul Mistic; altfel, mesajul nu va ajunge la noi)

Tarif: 3 euro + tva

 Puteți citi răspunsurile AICI sau puteți alege să vi le trimitem pe email (pentru asta, dăugați, simplu, cuvântul mail la finalul mesajului trimis).

SERVICII OFERITE:

Astrotarot

Orice întrebare, indiferent de domeniu, la care doriţi un răspuns. Vom îmbina ştiinţa astrologiei cu cea a tarotului pentru a vă oferi răspunsul care vă interesează.
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţ, întrebare. 

Exemplu: Mistic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN Ce şanse sunt să mă împac cu George?

Astropartener  

Fiecare dintre noi îşi poate găsi partenerul potrivit în două, maxim trei zodii, cu care există predispoziţii excelente de înţelegere pentru a forma un cuplu. Aflaţi în ce zodie este născut partenerul dumneavoastră ideal!

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astropartener), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Astropartener Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

Astrorelaţie

Cât de bine vă potriviţi cu partenerul, descrierea domeniilor în care vă potriviţi cel mai bine, dar şi a celor în care există probleme, precum şi soluţii pentru rezolvarea acestora);
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, pseudonimul, datele de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ). 

Exemplu: Mistic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN, EL 28.05.1980, 14:20Timişoara, TM

 

Astrounic 

Fiecare dintre noi este unic. Pe harta noastră natală, există un element-cheie care ne face speciali, ne individualizează faţă de cei alături de care trăim! Aflaţi care este acest element de pe harta dumneavoastră natală!

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrounic), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Astrounic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

Astrobani

Previziuni financiare şi sfaturi pentru următoarea perioadă 
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrobani), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Bani Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astronoroc 

Astrele ne protejează mereu, într-un domeniu sau altul. Dacă luna aceasta primim influenţe favorabile pe plan amoros, iar noi ne ocupăm mai mult de afaceri, e o greşeală. Invers, la fel. Aflaţi care este domeniul de viaţă în care aveţi şanse maxime de reuşită în următoarele 30 de zile!

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astronoroc), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Astronoroc Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astroprofesie

Ce oportunităţi profesionale se vor ivi în viitorul apropiat? 
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astroprofesie), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi),

Exemplu: Mistic Profesie Elena 24.03.1981 13:50 Focşani, VN

 

Previziuni pe o zi

Alegeţi o zi şi vă spunem inflenţele astrale pentru data respectivă; 
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Previziuni), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul) şi data care vă interesează.

Exemplu: Mistic Previziuni Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN 27 iulie 2009;

 

Astro-karma

Principala problema karmică cu care vă confruntaţi în acest moment şi posibilităţi de rezolvare a ei;
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrokarma), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Karma Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Feng-shui

Vă dezvăluim care sunt punctele cardinale favorabile pentru dumneavoastră, adică cele spre care trebuie să vă orientaţi biroul, patul, scaunul pe care staţi la masă, pentru a atrage prosperitate, iubire şi sănătate.

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi, pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ) şi sexul (m sau f).

Exemplu: Mistic Feng-Shui Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN f.  

 


IMPORTANT de ştiut atunci când apelaţi la serviciile prin SMS !!!

Număr de apel: trimiteţi informaţiile necesare rubricii care vă interesează la numărul 1330

Parolă: Mistic (orice mesaj trebuie să înceapă cu cuvântul Mistic; altfel, mesajul nu va ajunge la noi)

Tarif: 3 euro + tva/1 mesaj de maxim 160 de caractere; (ceea ce depăşeşte numărul de caractere nu ajunge la noi); în cazul în care vreţi să trimiteţi mai mult de 160 de caractere, puteţi trimite un al doilea mesaj, cu continuarea, fără a uita să adăugaţi parola Mistic şi la începutul acestui mesaj.

Nu scrieţi mesajul cu caractere româneşti (ă, î, ş, ţ, â), deoarece este posibil ca acestea să nu ajungă la noi!

Notă: formatul obligatoriu al mesajului îl veţi găsi la fiecare serviciu.

Răspunsurile la acest serviciu SMS sunt oferite de către specialişti în astrologie, ele nu sunt generate de către un program automat, aşa cum se întâmplă pe alte site-uri.

Răspunsurile vor fi afişate pe site la rubrica Răspunsuri consultaţii sms

In cazul în care apare o problemă legată de acest serviciu vă rugăm să folosiţi rubrica Contact

 

Atenţie!!!

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru mesajele trimise incorect.
La aceste servicii veţi primi un mesaj de confirmare, iar apoi, dacă mesajul a fost trimis corect, el se va regăsi la rubrica de răspunsuri.
Trimiteţi o singură întrebare într-un mesaj la serviciul ASTROTAROT! Dacă aveţi mai multe întrebări trimiteţi câte un mesaj pentru fiecare!
Acest serviciu funcţionează numai în reţelele din România (ORANGE, VODAFONE, TELEKOM)

Nu putem primi mesaje din străinătate. Persoanele aflate în străinătate pot apela la o rudă sau un prieten din România, care să trimită un mesaj pentru ele.
Vă rugăm să nu trimiteţi mesaje anonime. Păstrăm confidenţialitatea mesajelor trimise. Pseudonimul asigură acest lucru, la fel ca posiiblitatea de a primi răspunsul pe email, fără afișarea lui pe site. 

Informații privind protecția datelor personale, începând cu data de 25 mai 2018

 1. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este PFA Ene Marius Cristian, adresa de corespondență fiind marius_cristian_ene@yahoo.ro
 2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: evannow2004@yahoo.com
 • Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a serviciilor comandate de clienți. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679, temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).
 1. Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa de e-mail, data și locul nașterii nașterii clientului și detaliile privind comenzile transmise către www.clubmistic.ro .
 2. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi folosite doar în scopurile stabilite de comun acord și nu vor fi transmise către terțe persoane sau entități juridice. Ele sunt accesibile doar firmei care se ocupă cu aspectele tehnice ale acestui serviciu de mesaje prin sms. 
 3. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.
 4. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrării va varia în funcție de perioada agreată de părți. Începând cu data de 25 mai 2018, informații despre durata prelucrării datelor dumneavoastră pot fi obținute la următoarea adresă de e-mail: evannow2004@yahoo.com
 5. Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectificașterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.
 6. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să plasați o comandă.
 7. Aveți dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat;
 8. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.
 9. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile

 

Lista tuturor drepturile dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR 


În calitate de client 
www.clubmistic.ro , aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
 • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
 • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
 • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
 • Dreptul de retragere a consimțământului – zn cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
 • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare

Nota bene:

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail evannow2004@yahoo.comŢine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop