CONSULTAŢII PRIN SMS LA NUMĂRUL 1330 - ASTROLOGIE, TAROT | Astrotarot, Astrobani, Astrokarma. Previziuni astrale prin telefon
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 25258 ori.
CONSULTAŢII PRIN SMS LA NUMĂRUL 1330 - ASTROLOGIE, TAROT

 

 

Număr de apel: 1330

 

 

Parolă: Mistic (orice mesaj trebuie să înceapă cu cuvântul Mistic; altfel, mesajul nu va ajunge la noi)

 

Tarif: 3 euro + tva

 Puteți citi răspunsurile AICI sau puteți alege să vi le trimitem pe email.

 

SERVICII OFERITE:

 

Astrotarot

Orice întrebare, indiferent de domeniu, la care doriţi un răspuns. Vom îmbina ştiinţa astrologiei cu cea a tarotului pentru a vă oferi răspunsul care vă interesează.
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţ, întrebare. Exemplu: Mistic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN Ce şanse sunt să mă împac cu George?

 

Astropartener  

Fiecare dintre noi îşi poate găsi partenerul potrivit în două, maxim trei zodii, cu care există predispoziţii excelente de înţelegere pentru a forma un cuplu. Aflaţi în ce zodie este născut partenerul dumneavoastră ideal!

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astropartener), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Astropartener Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astrorelaţie

Cât de bine vă potriviţi cu partenerul, descrierea domeniilor în care vă potriviţi cel mai bine, dar şi a celor în care există probleme, precum şi soluţii pentru rezolvarea acestora);
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, pseudonimul, datele de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ). Exemplu: Mistic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN, EL 28.05.1980, 14:20Timişoara, TM

 

Astrounic 

Fiecare dintre noi este unic. Pe harta noastră natală, există un element-cheie care ne face speciali, ne individualizează faţă de cei alături de care trăim! Aflaţi care este acest element de pe harta dumneavoastră natală!

 Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrounic), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Astrounic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astrobani

Previziuni financiare şi sfaturi pentru următoarea perioadă
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrobani), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Bani Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astronoroc 

 

Astrele ne protejează mereu, într-un domeniu sau altul. Dacă luna aceasta primim influenţe favorabile pe plan amoros, iar noi ne ocupăm mai mult de afaceri, e o greşeală. Invers, la fel. Aflaţi care este domeniul de viaţă în care aveţi şanse maxime de reuşită în următoarele 30 de zile!

 

 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astronoroc), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

 

 Exemplu: Mistic Astronoroc Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astroprofesie

Ce oportunităţi profesionale se vor ivi în viitorul apropiat?
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astroprofesie), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi),

Exemplu: Mistic Profesie Elena 24.03.1981 13:50 Focşani, VN

 

 

 

Previziuni pe o zi

Alegeţi o zi şi vă spunem inflenţele astrale pentru data respectivă;
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Previziuni), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul) şi data care vă interesează.

Exemplu: Mistic Previziuni Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN 27 iulie 2009;

  

Astro-karma

Principala problema karmică cu care vă confruntaţi în acest moment şi posibilităţi de rezolvare a ei;
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrokarma), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ).

Exemplu: Mistic Karma Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

 

Feng-shui

Vă dezvăluim care sunt punctele cardinale favorabile pentru dumneavoastră, adică cele spre care trebuie să vă orientaţi biroul, patul, scaunul pe care staţi la masă, pentru a atrage prosperitate, iubire şi sănătate.

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi, pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ) şi sexul (m sau f).

Exemplu: Mistic Feng-Shui Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN f.  

 


IMPORTANT de ştiut atunci când apelaţi la serviciile prin SMS !!!

Număr de apel: trimiteţi informaţiile necesare rubricii care vă interesează la numărul 1330

Parolă: Mistic (orice mesaj trebuie să înceapă cu cuvântul Mistic; altfel, mesajul nu va ajunge la noi)

Tarif: 3 euro + tva/1 mesaj de maxim 160 de caractere; (ceea ce depăşeşte numărul de caractere nu ajunge la noi) ; în cazul în care vreţi să trimiteţi mai mult de 160 de caractere, puteţi trimite un al doilea mesaj, cu continuarea, fără a uita să adăugaţi parola Mistic şi la începutul acestui mesaj.

Nu scrieţi mesajul cu caractere româneşti (ă, î, ş, ţ, â), deoarece este posibil ca acestea să nu ajungă la noi!

 

Notă: formatul obligatoriu al mesajului îl veţi găsi la fiecare serviciu.

Răspunsurile la acest serviciu SMS sunt oferite de către specialişti în astrologie, ele nu sunt generate de către un program automat, aşa cum se întâmplă pe alte site-uri.

Răspunsurile vor fi afişate pe site în ziua următoare celei în care aţi trimis mesajul, la rubrica Răspunsuri consultaţii sms

In cazul în care apare o problemă legată de acest serviciu vă rugăm să folosiţi rubrica
Contact

 

Atenţie!!!

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru mesajele trimise incorect.
La aceste servicii veţi primi un mesaj de confirmare, iar apoi, dacă mesajul a fost trimis corect, el se va regăsi la rubrica de răspunsuri.
Trimiteţi o singură întrebare într-un mesaj la serviciul ASTROTAROT! Dacă aveţi mai multe întrebări trimiteţi câte un mesaj pentru fiecare!
Acest serviciu funcţionează numai în reţelele din România (ORANGE, VODAFONE, COSMOTE, ZAPP)

Nu putem primi mesaje din străinătate. Persoanele aflate în străinătate pot apela la o rudă sau un prieten din România, care să trimită un mesaj pentru ele.
Vă rugăm să nu trimiteţi mesaje anonime. Păstrăm confidenţialitatea mesajelor trimise. Pseudonimul asigură acest lucru.

 Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop