loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2109 ori.
Aprilie 2018: principalele tranzite și aspecte astrale

Aprilie 2018 este prima lună normală din acest an, din punct de vedere al fazelor lunii. Într-adevăr, în ianuarie am avut de două opri fenomenul de lună plină, în februarie nu a existat nicio lună plină, iar martie am avut de a face, din nou, cu două luni pline în aceeași lună calendaristică. În aprilie, fenomenul de lună plină se manifestă o singură dată, pe 30 aprilie, în Scorpion, făcându-ne conștienți de cele mai profunde dorințe ale noastre. Tot în această lună, Saturn (pe 17 aprilie) și Pluton (pe 22 aprilie) intră în mers retrograd, cerând mai multă organizare și disciplină.

horoscop aprilie 2018

1 aprilie: conjuncție Soare-Mercur în Berbec

2 aprilie: conjuncție Marte-Saturn în Capricorn

4 aprilie: cuadratură între Mercur în Berbec și Marte din Capricorn

5 aprilie: cuadratură între Mercur din Berbec și Saturn din Capricorn

7 aprilie: trigon între Venus în Taur și Saturn din Capricorn

11 aprilie: cuadratură între Soarele din Berbec și Pluton din Capricorn

11 aprilie: trigon între Venus din Taur și Marte din Capricorn

12 aprilie: sextil între Venus din Taur și Neptun din Pești

14 aprilie: JUPITER ÎN SCORPION ÎN SEXTIL CU PLUTON DIN CAPRICORN – moment de introspecție, în care ne punem întrebări serioase despre schimbările pe care e nevoie să le facem în propria viață. Moment propice pentru transformare de sine.

14 aprilie: sextil între Marte din Capricorn și Neptun din Pești

15 aprilie: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN BERBEC (era retrograd din 22 martie) – luăm decizii rapide, gândim fiecare situație pe măsură ce apare, fără a anticipa lucrurile prea mult.

16 aprilie: LUNA NOUĂ ÎN BERBEC (conjuncție Soare-Lună în Berbec) – beneficiem de o puternică energie, pe care o putem canaliza pentru a iniția proiecte noi. De asemenea, sporește dorința de independență personală.

17 aprilie: SATURN RETROGRAD ÎN CAPRICORN (până pe 6 septembrie) – e nevoie de mai multă organizare, de mai multă disciplină, de o grijă sporită pentru imaginea noastră publică. Fiecare dintre noi trebuie să reflecteze serios la aceste teme.

17 aprilie: opoziție între Venus în Taur și Jupiter din Scorpion

17 aprilie: trigon între Venus în Taur și Pluton din Capricorn

18 aprilie: conjuncție Soare-Uranus în Berbec

20 aprilie: SOARELE INTRĂ ÎN TAUR – Taurul este stabil, răbdător, practic și capabil să muncească din greu. Aceste calități vor fi cel mai apreciate, în următoarea lună.

22 aprilie: PLUTON RETROGRAD  ÎN CAPRICORN (până pe 30 septembrie) – acceptarea schimbării esențială pentru a obține succes pe plan profesional. Pentru a ne îmbunătăți locul în societate, trebuie să ne dezvoltăm mai întâi pe noi înșine.

24 aprilie: sextil între Marte în Capricorn și Jupiter în Scorpion

24 aprilie: VENUS INTRĂ ÎN GEMENI – avem mai multe pasiuni de natură intelectuală, citim, studiem, învățăm cu spor și cu plăcere. Comunicarea devine și ea o prioritate, astfel că vom folosi din pline telefonul și conturile de Facebook, Twitter, Skype, Instagram…

25 aprilie: cuadratură între Mercur în Berbec și Saturn în Capricorn

26 aprilie: conjuncție Marte –Pluton în Capricorn

29 aprilie: trigon între Soarele în Taur și Saturn din Capricorn

30 aprilie: LUNĂ PLINĂ ÎN SCORPION (opoziție între Soarele din Taur și Luna din Scorpion) – devenim conștienți de cele mai profunde dorințe ale noastre și luptăm pentru a le împlini. Mulți dintre noi vor avea astăzi o atitudine de tipul „totul sau nimic“.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop