loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1522 ori.
Astrologie aprilie 2019: principalele tranzite și aspecte astrale

Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din aprilie 2019. Pe data de 5 aprilie, Luna nouă în Berbec aduce o energie puternică, ce ne ajută să inițiem diferite proiecte și ne sporește nevoia de independență.

În această lună, Jupiter (începând cu 10 aprilie), Pluton (de pe 24 aprilie) și Saturn (de pe 30 aprilie) intră în mers retrograd. Însă asta nu înseamnă neapărat că urmează o perioadă dificilă, căci există și o latură bună a retrogradării: atenția ne este atrasă spre trecut și suntem invitați să ascultăm cu mai multă atenție propria voce lăuntrică. Este, probabil, cea mai potrivită perioadă pentru a înțelege propriile abisuri.

astrologie aprilie 2019

2 aprilie: conjuncție Mercur-Neptun în Pești

5 aprilie: Luna nouă în Berbec (conjuncție Soare-Lună în Berbec) – energia potrivită pentru a demara diferite proiecte și pentru a ne afirma independența

7 aprilie: sextil între Mercur în Pești și Saturn din Capricorn

10 aprilie: Jupiter retrograd în Săgetător (până pe 11 august) – uneori, prea mult entuziasm strică. În următoarele patru luni, va trebui să înțelegem acest lucru. „Mâna ta se deschide și se închide, se deschide și se închide. Dacă ar fi mereu strânsă pumn sau mereu deschisă, ar paraliza. Prezența ta cea mai profundă se află în fiecare mică strângere și deschidere, cele două fiind echilibrate și coordonate tot atât de frumos ca aripile unei păsări“ (Rumi).

10 aprilie: conjuncție Venus-Neptun în Pești

10 aprilie: cuadratură între Soarele din Berbec și Saturn din Capricorn

10 aprilie: Mercur în Pești face un sextil cu Pluton din Capricorn

12 aprilie: Mercur în Pești face o cuadratură cu Jupiter din Săgetător

12 aprilie: Venus în Pești face un sextil cu Saturn din Capricorn

13 aprilie: Soarele în Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn

14 aprilie: Soarele în Berbec face un trigon cu Jupiter din Săgetător

14 aprilie: Venus în Pești face un sextil cu Pluton din Capricorn

15 aprilie: Venus în Pești face o cuadratură cu Jupiter din Săgetător

17 aprilie: Mercur intră în Berbec – luăm decizii rapide, uneori chiar prea rapide. „Mai întâi tragem, apoi punem întrebări“ debine mai mult decât o simplă glumă. „Cei mari nu îi vor mai bate pe cei mici. Cei mai rapizi îi vor bate pe cei mai lenți“ (Rupert Murdoch)

19 aprilie: Lună plină în Balanță (opoziție între Soarele din Berbec și Luna din Balanță) – contrariile se atrag, astăzi. De asemenea, trebuie să ne reamintim că fără competiție nu există progres. Punem tot mai multă energie în relații. „Pentru noi doi, acasă nu e un loc. e o persoană. Și am ajuns, în sfârșit, acasă“ (Stephanie Perkins)

20 aprilie: Soarele intră în Taur – Taurul este stabil, răbdător, practic și muncitor. Aceste calități se vor bucura de cel mai mult respect, în luna următoare.

20 aprilie: Venus intră în Berbec – flirtul, aventurile și relațiile fără obligații atrag tot mai multe persoane, pe durata acestui tranzit. Dragostea la prima vedere devine și ea posibilă.

22 aprilie: conjuncție Soare-Uranus în Berbec

24 aprilie: Pluton devine retrograd în Capricorn (până pe 3 octombrie) – acceptarea schimbării este esențială pentru a obține succes pe plan profesional și pentru a ne găsi locul în societate. „Practica e cea mai dificilă parte a învățării, iar antrenamentul este esența transformării“ (Ann Voskamp)

27 aprilie: Marte în Gemeni face o cuadratură cu Neptun din Pești

30 aprilie: Saturn retrograd în Capricorn (până pe 18 septembrie) – trebuie să fim mai organizați și mai disciplinați, în special pe plan profesional. „Căutaţi libertatea şi veţi deveni sclavii propriilor plăceri. Căutaţi disciplina şi veţi găsi libertatea“ (Frank Herbert)

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop