loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 988 ori.
Astrologie august 2019: principalele tranzite și aspecte astrale

Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din august 2019. Această lună încep spectaculos, cu Luna nouă în Leu de pe data de 1 august. Acest aspect astral ne îndeamnă să ne redescoperim natura noastră autentică și să facem eforturi spre a dobândi măreția. În a doua jumătate a lui august, Marte, Venus, Soarele și Mercur intră în Fecioară, astfel încât curățenia, ordinea, începutul unei diete sănătoase sau al unui program de exerciții fizice devin prioritare pentru mulți dintre noi.

1 august: LUNA NOUĂ ÎN LEU (conjuncție Soare-Lună în Leu) – astăzi, e important să ne afirmăm și să dezvoltăm calități de lider, precum încrederea în sine, capacitatea de a prelua inițiativa, o abordare orientată spre obținerea de rezultate concrete. „Nu te mulțumi cu povești despre ce au făcut alții. Dezvoltă propriul tău mit!“ (Rumi)

astrologie august 2019

2 august: cuadratură între Venus din Leu și Uranus din Taur

7 august: trigon între Soarele din Leu și Jupiter în Săgetător

8 august: trigon între Venus în Leu și Jupiter din Săgetător

11 august: JUPITER ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SĂGETĂTOR (devenise retrograd pe 10 aprilie) – trebuie să ne lărgim orizonturile, să trecem prin experiențe noi. Avem nevoie să ne sporim toleranța și înțelegerea. „Încearcă să înțelegi oamenii. Dacă vă înțelegeți unii pe alții, veți fi buni unii cu alții. Să cunoști un om nu va duce niciodată la ură, ci aproape întotdeauna spre iubire“ (John Steinbeck)

11 august: MERCUR INTRĂ ÎN LEU – trebuie să învățăm să ne exprimăm, să ne prezentăm ideile cu claritate. „Întotdeauna fii tu însuți, exprimă-te pe tine, ai încredere în tine; nu merge altundeva, pentru a căuta vreo personalitate de succes pe care s-o imiți“ (Bruce Lee)

12 august: URANUS RETROGRAD ÎN TAUR (până pe 1 ianuarie 2020) – Uranus ne arată de ce avem nevoie de libertate financiară. Va fi mai ușor pentru cei care deja au făcut unii pași, în această direcție. „Definiția pe care eu o dau libertății financiare e simplă: este abilitatea de a trăi așa cum dorești fără să mergi la muncă sau să ai nevoie de bani de la altă persoană“ (T Harveker)

14 august: conjuncție Soare-Venus în Leu

15 august: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR (opoziție între Soarele în Leu și Luna în Vărsător) – o zi plină de surprize, în care multă lume are un comportament neconvențional. Singurul sfat pe care îl putem oferi este acela de vă aștepta la ceea ce e neașteptat.  „Aproape toate lucrurile bune care mi s-au întâmplat în viață au venit pe neașteptate, fără să le planific“ (Carl Sandburg)

16 august: cuadratură între Mercur din Leu și Uranus din Taur

18 august: MARTE INTRĂ ÎN FECIOARĂ – trebuie să învățăm să facem lucrurile potrivite, la momentul potrivit. Principala idee a tranzitului este să devenim mai eficienți. De asemenea, căpătăm mai multă atenție la detalii. „Pentru mine, una din cele mai grele bătălii se petrece în minte. Ai zile bune, ai și zile rele. de obicei te simți bine timp de câteva săptămâni, apoi, dintr-o dată, ai zile mai rele, în care chiar nu te simți bine. și sfârșești prin a te întreba: «Oare fac lucrurile bine? De ce merge atât de greu?»“ (Jimmy Graham)

21 august: VENUS INTRĂ ÎN FECIOARĂ – tindem să avem o abordare mai pragmatică inclusiv pe plan relațional. pe de altă parte, reușim să ne menținem atenția și motivația inclusiv pe durata unor sarcini mai monotone. „Viața de zi cu zi merge mai departe – asta a salvat de multe ori mintea cuiva“ (Graham Greene)

21 august: trigon între Mercur din Leu și Jupiter din Săgetător

23 august: SOARELE INTRĂ ÎN FECIOARĂ: ne concentrăm pe lucrurile simple. E o zi bună pentru a ne organiza mai bine, în special la serviciu. „Realizările unui om sau efectul cumulativ al atenției sale la detalii“ (John Foster Dulles)

24 august: conjuncție Venus-Marte în Fecioară

26 august: trigon între Venus din Fecioară și Uranus din Taur

28 august: trigon între Marte din Fecioară și Uranus din Taur

29 august: MERCUR INTRĂ ÎN FECIOARĂ – ne îmbunătățim capacitatea de analiză și gândirea critică. Ne e mai ușor să ne concentrăm asupra detaliilor. „Adevăratul secret al fericirii constă în a acorda un interes autentic detaliilor vieții de zi cu zi“ (William Morris)

30 august: LUNĂ NOUĂ ÎN FECIOARĂ (conjuncție Soare-Lună în Fecioară). Aceasta este, în același timp, o LUNĂ NEAGRĂ – a doua oară când are loc fenomenul de lună nouă pe parcursul aceleiași luni calendaristice. Calitățile analitice ale Fecioarei sunt mult accentuate astăzi și fiecare zodie le poate folosi pentru a se înțelege mai bine pe sine și pentru a-i înțelege mai bine pe alții. „Analiza e arta creației prin distrugere“ (P. S. Baber)

30 august: trigon între Soarele din Fecioară și Uranus din Taur

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop