loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1147 ori.
Astrologie iulie 2019: principalele tranzite și aspecte astrale

Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din iulie 2019.  Chiar la începutul acestei luni, pe 1 iulie, Marte intră în Leu, aducând mai multă pasiune în viețile noastre și mai ales în relații. Între 9 și 30 iulie, Mercur retrograd în Leu (până pe 19 iulie) și apoi în Rac va complica lucrurile, atunci când trebuie să ne exprimăm sentimentele. Tot în această lună, pe 2 iulie, are loc cea de-a doua eclipsă solară a anului, o eclipsă totală de Soare.

1 iulie: MARTE INTRĂ ÎN LEU – încercăm să ne îmbunătățim aspectul fizic și, de asemenea, simțim nevoia de a aduce mai multă pasiune în relațiile noastre. E perioada potrivită pentru a ne asuma și unele riscuri financiare. „Trebuie să arzi datorită unei idei, a unei probleme, a unei greșeli pe care vrei să o îndrepți. Dacă nu ai suficientă pasiune încă de la început, niciodată nu o vei scoate la capăt“. (Steve Jobs)

horoscop iulie 2019

2 iulie: LUNANOUĂ ÎN RAC (conjuncție Soare-Lună în Rac) – ne emoționăm cu ușurință, deoarece sensibilitatea e mult accentuată. Avem nevoie, mai mult ca oricând, de inteligență emoțională. „Frumusețea de orice fel, la dezvoltarea ei cea mai înaltă, există întotdeauna sufletul sensibil până la lacrimi“. (Edgar Allan Poe)

3 iulie: VENUS INTRĂ ÎN RAC – de multe ori preferăm să stăm acasă decât să ieșim, inclusiv în week-end. E cel mai bun moment pentru a cultiva relații sănătoase de familie. „O familie sănătoasă nu e nimic altceva decât un paradis atins mai devreme“. (George Bernard Shaw)

8 iulie. Venus în Rac în sextil cu Uranus din Taur

8 iulie: conjuncție Mercur-Marte în Leu

9 iulie: MERCUR RETROGRAD ÎN LEU – uneori poate să ne lipsească inspirația, iar alteori avem atât de multă, încât nu o putem stăpâni. „Nu te mulțumi cu povești despre întâmplările prin care au trecut alții. Creează-ți propriul mit!“ (Jalaluddin Rumi)

9 iulie: Soarele în Rac se află în opoziție cu Saturn din Capricorn

11 iulie: trigon între Soarele din Rac și Neptun din Pești

11 iulie: cuadratură între Marte din Leu și Uranus din Taur

14 iulie: Soarele în Rac face o opoziție cu Pluton din Capricorn

16 iulie: LUNA PLINĂ ÎN CAPRICORN (opoziție între Soarele din Rac și Luna din Capricorn) – să poți munci sub presiune e o calitate importantă. Nu luați lucrurile personal în probleme care țin de afaceri! De asemenea, încercați să aveți mereu în minte imaginea de ansamblu!

17 iulie: Venus în Rac în opoziție cu Saturn din Capricorn

18 iulie: Venus în Rac în trigon cu Neptun din Pești

19 iulie: MERCUR RETROGRAD INTRĂ ÎN RAC – uneori, suntem prea sensibili. Trebuie să învățați să vă exprimați sentimentele.

21 iulie: Venus în Rac face o opoziție cu Pluton din Capricorn

21 iulie: conjuncție Soare-Mercur în Rac

23 iulie: SOARELE INTRĂ ÎN LEU – e vremea să strălucim, să ne dezvoltăm calitățile. Iar Soarele în Leu ne ajută să o facem cu multă naturalețe. „Fiind natural și sincer, un om poate uneori să stârnească revoluții la care nici măcar nu s-a gândit“ (Christian Dior)

25 iulie: conjuncție Mercur-Venus în Rac

25 iulie: trigon între Marte din Leu și Jupiter în Săgetător

28 iulie: VENUS INTRĂ ÎN LEU – devenim mai creativi și, în plus, vedem și potențialul creativ al altora. Ne place să mergem la concerte, la filme, galerii și orice fel de evenimente cultural-artistice. Venus în Leu iubește, de asemenea, luxul.

29 iulie: cuadratură între Soarele din Leu și Uranus din Taur

30 iulie: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN RAC – memoria e îmbunătățită, pe durata acestui tranzit. Emoțiile au cel mai important rol în luarea deciziilor. „Mintea poate să fie confuză, dar emoțiile nu te vor minți niciodată“ (Roger Ebert).

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop