loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1146 ori.
Astrologie iunie 2019: principalele tranzite și aspecte astrale

Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din iunie 2019. Această lună începe cu Luna nouă din Gemeni, de pe data de 3 – o zi potrivită pentru a iniția proiecte ce implică studiu sau orice alt tip de muncă intelectuală. De asemenea, o zi în care putem deschide noi canale de comunicare.

Sextilul dintre Saturn în Capricorn și Neptun din Pești, care se manifestă pentru a doua oară în acest an pe data de 18 iunie, ne arată cum să procedăm pentru a ne transforma visele în realitate, cu muncă susținută și o abordare cât mai realistă. După 21 iunie, cu Neptun retrograd în Pești, trebuie să dăm dovadă de mai mult discernământ.

 horoscop iunie 2019

3 iunie: LUNĂ NOUĂ ÎN GEMENI (conjuncție Soare-Lună în Gemeni) – o zi bună pentru a începe să studiem ceva. Sau, cel puțin, puteți începe să citiți o carte nouă. Energiile specifice acestui fenomen astrale ne ajută să facem unele schimbări în ceea ce privește modul de a comunica. „Secretul, pentru a ajunge în frunte, este să pornești“ (Mark Twain)

3 iunie: Venus în Taur în trigon cu Pluton din Capricorn

4 iunie: MERCUR INTRĂ ÎN RAC – memoria noastră se îmbunătățește, pe parcursul acestui tranzit. Pe de altă parte, emoțiile au un rol tot mai important în luarea deciziilor. „Când interacționezi cu oamenii, adu-ți aminte că nu ai de a face cu creaturi logice, ci cu creaturi emoționale“. (Dale Carnegie)

7 iunie: Mercur în Rac în sextil cu Uranus din Taur

9 iunie: VENUS INTRĂ ÎN GEMENI – interesele intelectuale și hobby-urile de natură intelectuală devin mai puternice. Vă face tot mai mare plăcere să comunicați, pe orice cale: față în față, la telefon, online… „O bună comunicare te stimulează la fel de mult ca o cafea neagră și e la fel de greu să adormi după ea“ (Anne Morrow Lindbergh)

9 iunie: Soarele în Gemeni face o cuadratură cu Neptun din Pești

10 iunie: Soarele în Gemeni face o opoziție cu Jupiter din Săgetător

14 iunie: trigon între Marte din Rac și Neptun din Pești

14 iunie: opoziție între Marte din Rac și Saturn din Capricorn

16 iunie: Mercur în Rac face un trigon cu Mercur din Pești

16 iunie: Mercur în Rac face o opoziție cu Saturn din Capricorn

16 iunie: Jupiter în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești

17 iunie: LUNĂ PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR (opoziție între Soarele din Gemeni și Luna din Săgetător) – este o zi (și o noapte) potrivită pentru o experiență spirituală, una care transcende percepția senzorială. Pentru cei mai pragmatici, astăzi e important să înțelegeți imaginea de ansamblu, înainte de a vă fixa scopuri pe termen lung. „E util să studiezi tradiții diferite, pentru a scăpa de pericolul de a te atașa de orice fel de exprimare a ceea ce e dincolo de exprimare“ (Ravi Ravindra)

18 iunie: SATURN ÎN CAPRICORN ÎN SEXTIL CU NEPTUN DIN PEȘTI – cu muncă susținută și o abordare cât mai realistă, ne putem transforma visele în realitate. E a doua oară când acest sextil se manifestă în 2019, după data de 31 ianuarie și înainte de 8 noiembrie.

18 iunie: conjuncție Mercur-Marte în Rac

19 iunie: opoziție între Mercur în Rac și Pluton din Capricorn

20 iunie: opoziție între Marte din Rac și Pluton din Capricorn

21 iunie: SOARELE INTRĂ ÎN RAC – aveți nevoie de un mediu cât mai liniștit și plin de iubire acasă. sunteți mai afectuos cu cei pe care îi iubiți. „Iubesc pisicile deoarece îmi iubesc casa și, încetul cu încetul, ele devin sufletul vizibil al casei“ (Jean Cocteau)

21 iunie: NEPTUN RETROGRAD ÎN PEȘTI (până pe 27 noiembrie) – Neptun retrograd poate afecta înțelegerea corectă a realității. Imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși reprezintă pericolele cărora trebuie să le facem față, pe durata acestor cinci luni. „Da, sunt un visător. Căci un visător este acela care nu își poate găsi drumul decât la lumina lunii, iar pedeapsa lui constă în faptul că vede răsăritul înaintea tuturor celorlalți“ (Oscar Wilde)

23 iunie: Venus în Gemeni se află în opoziție cu Jupiter din Săgetător

24 iunie: Venus în Gemeni face o cuadratură cu Neptun din Pești

27 iunie: MERCUR INTRĂ ÎN LEU – ne exprimăm ideile cu multă naturalețe și știm să ne punem în lumină calitățile. „E imposibil să explici creativitatea. E ca și cum ai întreba o pasăre cum zboară. Pur și simplu o face“ (Eric Jerome Dickey)

27 iunie: Soarele în Rac face un sextil cu Uranus din Taur

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop