loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 844 ori.
Astrologie octombrie 2019: principalele tranzite și aspecte astrale

Găsiți aici cele mai importante tranzite și aspecte astrale din octombrie 2019. Pluton, planetă retrogradă încă de pe 24 aprilie, își reia mersul direct în Capricorn, începând cu 3 octombrie. Pentru a obține recunoaștere socială și profesională, e nevoie să facem unele schimbări interioare (am înțeles despre ce schimbări e vorba în ultimele cinci luni). Tot la început de lună (pe 4 octombrie), Marte intră în Balanță și sprijină în special eforturile făcute în echipă, în cadrul unor parteneriate.

1 octombrie: cuadratură între Venus din Balanță și Pluton din Capricorn

3 octombrie: PLUTON ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN CAPRICORN (și-am început retrogradarea pe 24 aprilie) – în perioada de retrogradare, Pluton ne-a arătat că, pentru a ne găsi locul în lume, în societate, e mai întâi necesară o profundă transformare interioară. Acum, trebuie să arătăm ce am învățat în aceste cinci luni, proiectând o imagine publică îmbunătățită. „Toate ființele umane au trei vieți: publică, privată și secretă“ (Gabriel Garcia Marquez)

astrologie octombrie 2019

3 octombrie: MERCUR INTRĂ ÎN SCORPION – ne îmbunătățim spiritul de observație, mai ales când vine vorba de emoții, dorințe și relații inter-personale. Politețea nu se mai numără printre calitățile noastre, în schimb dăm dovadă de sinceritate – uneori, chiar prea multă. „Nu regreta niciodată ceva ce ai făcut cu o afecțiune sinceră, pentru că nimic din ceea ce s-a născut cu suflet nu se va pierde vreodată“(Basil Rathbone)

4 octombrie: MARTE INTRĂ ÎN BALANȚĂ – ne concentrăm mai mult pe relații. Investi multă energie în căsătorie sau în parteneriatele de afaceri. Ceea ce ne unește devine mai important decât ceea ce ne separă. „Nu avem pace deoarece am uitat că ne aparținem unii altora“ (Maica Tereza)

7 octombrie: opoziție între Mercur din Scorpion și Uranus din Taur

7 octombrie: cuadratură între Soarele din Balanță și Saturn din Capricorn

8 octombrie: VENUS INTRĂ ÎN SCORPION – tindem să avem, în relații, o abordare de tipul „totul sau nimic“. Suntem pasionali și trebuie să învățăm să ne controlăm gelozia. „Cei geloși sunt o supărare pentru alții și un chin pentru ei înșiși“ (William Penn)

12 octombrie: Venus în Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur

13 octombrie: LUNĂ PLINĂ ÎN BERBEC (opoziție între Soarele din Balanță și Luna din Berbec) – astăzi, nu ne face prea multe planuri, înainte de a acționa. Spontaneitatea e bună și ne poate ajuta să ne atingem scopurile, atât timp cât nu se transformă în impulsivitate. „De ce să nu te bucuri de plăcere acum? – cât de des se întâmplă ca fericirea să fie distrusă de pregătire, de pregătirea prostească!“ (Jane Austin)

13 octombrie: Soarele în Balanță face un sextil cu Jupiter din Săgetător

14 octombrie: Mercur în Scorpion face un sextil cu Saturn din Capricorn

14 octombrie: Soarele din Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn

15 octombrie: Mercur în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești

19 octombrie: Mercur în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn

20 octombrie: Venus în Scorpion face un sextil cu Saturn din Capricorn

21 octombrie: Venus în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești

23 octombrie: SOARELE INTRĂ ÎN SCORPION – intrarea Soarelui în semnul guvernat de Pluton anunță cea mai bună perioadă pentru transformare de sine. Astrologul american Ginger Chalford îl numea pe Pluton „planeta magiei și a puterii“. Este vorba de puterea de a te transforma pe tine însuți, astfel încât să devii o persoană capabilă să își atingă scopurile.

25 octombrie: Venus în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn

27 octombrie: MARTE ÎN BALANȚĂ FACE O CUADRATURĂ CU SATURN DIN CAPRICORN – superiorii de la serviciu și orice alte persoane beneficiind de autoritate pot să vă limiteze ambițiile. „Oriunde se află cineva care își exercită autoritatea, există și o persoană care se opune autorității“ (Oscar Wilde)

28 octombrie: LUNĂ NOUĂ ÎN SCORPION (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – avem dorințe foarte puternice, astăzi. Este, de asemenea, o zi bună pentru ceremonii și ritualuri oculte. „Atunci când dorințele tale sunt suficient de puternice, va părea că deții putere supraomenești“ (Napoleon Hill)

28 octombrie: opoziție între Soarele din Scorpion și Uranus din Taur

30 octombrie: conjuncție Mercur-Venus în Scorpion

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop