loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 960 ori.
Astrologie septembrie 2019: principalele tranzite și aspecte astrale

Găsiți aici cele mai importante tranzite și aspecte astrale din septembrie 2019. Avem de face cu o puternică energie de pământ, în prima jumătate a acestei luni. Soarele, Mercur, Venus și Marte tranzitează Fecioara, în timp ce Saturn și Pluton se află în Capricorn, iar Uranus tranzitează Taurul. Elementul pământ ne conferă un mai puternic simț al datoriei și al responsabilității.

Pe 18 septembrie, Saturn își reia mersul direct în Capricorn și ne determină să luăm lucrurile în serios, având în același timp și constanța, și răbdarea necesare pentru a ne atinge obiectivele.

astrologie septembrie 2019

1 septembrie: Mercur în Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur

1 septembrie: Venus în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn

2 septembrie: conjuncție Soare-Marte în Fecioară

2 septembrie: cuadratură între Venus din Fecioară și Jupiter din Săgetător

3 septembrie: conjuncție Mercur-Marte în Fecioară

4 septembrie: conjuncție Soare-Mercur în Fecioară

4 septembrie: opoziție între Venus din Fecioară și Neptun din Pești

5 septembrie: trigon între Mercur în Fecioară și Saturn din Capricorn

6 septembrie: cuadratură între Mercur din Fecioară și Jupiter din Săgetător

6 septembrie: trigon între Soarele din Fecioară și Saturn din Capricorn

7 septembrie: trigon între Venus din Fecioară și Pluton din Capricorn

7 septembrie: Mercur în Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești

8 septembrie: Soarele în Fecioară face o cuadratură cu Jupiter din Săgetător

9 septembrie: MARTE ÎN FECIORĂ FACE UN TRIGON CU SATURN DIN CAPRICORN – avem mai multă ambiție, dar și perseverență. „Nu contează cât de încet mergi, atât timp cât continui să înaintezi“ (Confucius)

9 septembrie: Mercur din Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn

10 septembrie: opoziție între Soarele din Fecioară și Neptun din Pești

12 septembrie: CUADRATURĂ ÎNTRE MARTE DIN FECIOARĂ ȘI JUPITER DIN SĂGETĂTOR – simțim o puternică nevoie de a începe proiecte noi, dar e bine să fim moderați. Excesele pot provoca multe probleme, astăzi. „Moderația este o dovadă clară a tăriei de caracter“ (François de La Rochefoucauld)

13 septembrie: conjuncție Mercur-Venus în Fecioară

13 septembrie: trigon între Soarele din Fecioară și Pluton din Capricorn

14 septembrie: LUNA PLINĂ ÎN PEȘTI (opoziție între Soarele din Fecioară și Luna din Pești) – mesajul Lunii pline în Pești este „servește sau suferă!“. Booker T. Washington spunea că „cei mai fericiți sunt cei care fac cele mai multe lucruri pentru alții“. Asta e lecția pe care stelele vor să o învățăm astăzi.

14 septembrie: MERCUR INTRĂ ÎN BALANȚĂ – începe o perioadă potrivită pentru diplomație, în toate tipurile de relații: relații intime, relații de afaceri sau chiar relații internaționale între state și organizații. Este, de asemenea, perioada potrivită pentru a ne descoperi diferite talente artistice și a încerca să le dezvoltăm.

14 septembrie: VENUS INTRĂ ÎN BALANȚĂ – suntem mai atenți la persoanele din jur, mai dispuși să negociem și să facem compromisuri. De asemenea, devenim mai interesați de artă. „Compromisul este arta de a împărți o prăjitură în așa fel încât fiecare să creadă că a primit partea cea mai mare“ (Ludwig Erhard)

14 septembrie: opoziție între Marte din Fecioară și Neptun din Pești

18 septembrie: SATURN ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN CAPRICORN (își începuse retrogradarea pe 30 aprilie) – devenim mai concentrați pe propria carieră și pe statutul social. Auto-disciplina devine una dintre cele mai valoroase calități. „Caută libertatea și vei deveni sclavul propriilor dorințe. Caută disciplina și vei găsi libertatea“ (Frank Herbert)

19 septembrie: TRIGON ÎNTRE MARTE DIN FECIOARĂ ȘI PLUTON DIN CAPRICORN – astăzi, puteți învăța cum să vă concentrați și cum să vă direcționați energia în direcția potrivită. „Energia minții este esența vieții“ (Aristotel)

21 septembrie: JUPITER ÎN SĂGETĂTOR FACE O CUADRATURĂ CU NEPTUN DIN PEȘTI – există unele pericole ale optimismului exagerat. Uneori, chiar și mult-lăudata gândire pozitivă se poate dovedi negativă, dacă ne îndepărtează de realitate. „Viața este zece la sută experiență și nouăzeci la sută modul în care reacționăm la această experiență“ (Dorothy M. Neddermeyer)

22 septembrie: cuadratură între Mercur din Balanță și Saturn din Capricorn

23 septembrie: SOARELE INTRĂ ÎN BALANȚĂ. ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ – crearea armoniei pe plan relațional e ceea ce ne motivează cel mai mult, luna următoare. Dacă eşti în armonie cu tine, eşti în armonie cu lumea. (Ben Renshaw)

24 septembrie: Mercur în Balanță face un sextil cu Jupiter din Săgetător

25 septembrie: cuadratură între Venus din Balanță și Saturn din Capricorn

26 septembrie: cuadratură între Mercur din Balanță și Pluton din Capricorn

28 septembrie: LUNĂ NOUĂ ÎN BALANȚĂ (conjuncție Soare-Lună în Balanță) – este ziua potrivită pentru a începe o relație. Declarați-vă iubirea, faceți o cerere în căsătorie sau măcar stabiliți o întâlnire cu persoana iubită! „Întâlnirea a doua personalități este precum contactul dintre două substanțe chimice. Dacă există o reacție, ambele vor fi transformate“. (C. G. Jung)

28 septembrie: Venus în Balanță face un sextil cu Jupiter din Săgetător

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop