loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1705 ori.
August 2018: principalele tranzite și aspecte astrale

În această lună, Marte își încheie retrogradarea (începută pe 26 iunie). După ce se mișcă în sens retrograd în Vărsător până pe 13 august și apoi în Capricorn, pe 27 august, planeta revenită în mers direct ne ajută să ne dezvoltăm abilitatea de a obține profit din orice proiect în care ne implicăm. Mercur revine și el în mers direct, pe 19 august, în Leu, ajutându-ne să ne deblocăm creativitatea. Pe de altă parte, Uranus retrograd în Taur, începând cu data de 7 august, lansează provocări pe plan financiar, fiecare încercând să descopere noi căi de a-și câștiga independența și prosperitatea.

2 august: cuadratură între Marte din Vărsător și Uranus din Taur

6 august: Venus intră în Balanță – sunteți foarte atent la sentimentele persoanelor cu care interacționați, gata să negociați și să faceți compromisuri. De asemenea, deveniți mai interesat de artă și cultură.

astrologie august 2018

6 august: cuadratură între Soarele din Leu și Jupiter din Scorpion

7 august: Uranus retrograd în Taur (până pe data de 6 ianuarie 2019) – Uranus ne ajută să înțelegem de ce e nevoie de mai multă libertate, pe plan financiar. Va fi mai simplu pentru cei care deja au făcut eforturi în această direcție.

8 august: trigon între Venus din Balanță și Marte din Vărsător

9 august: conjuncție Soare-Mercur în Leu

10 august: cuadratură între Venus din Balanță și Saturn din Capricorn

11 august: Luna nouă în Leu (conjuncție Soare-Lună în Leu) – astăzi, este important să încercați să vă afirmați și să vă dezvoltați calitățile de lider, printre care la loc de cinste se află încrederea în sine, capacitatea de a inova, abordarea orientată spre atingerea obiectivelor.

11 august: cuadratură între Mercur din Leu și Jupiter din Scorpion

13 august: Marte retrograd intră în semnul Capricornului – e nevoie să depășiți timiditatea, anxietățile și inhibițiile sociale și profesionale. Deși, teoretic, e perioada concediilor, vor avea de câștigat cei care se ocupă și acum cu atenție de aspectul profesional.

18 august: sextil între Mercur din Leu și Venus din Balanță

19 august: Mercur revine în mers direct, în Leu (retrogradare începută pe 26 iulie) – ne regăsim creativitatea și originalitatea, pe care le afirmăm în cele mai diferite contexte ale vieții noastre.

19 august: trigon între Jupiter în Scorpion și Neptun din Pești

23 august: Soarele intră în Fecioară – vă concentrați mai mult pe detaliile mărunte ale vieții de zi cu zi. E momentul pentru mai multă organizare și sistematizare.

25 august: trigon între Soarele din Fecioară și Uranus din Taur

25 august: trigon între soarele în Fecioară și Saturn din Capricorn

26 august. Luna plină în Pești (Soarele în Fecioară se află în opoziție cu Luna din Pești) – această Lună plină ne reamintește sintagma „servește sau suferă“. De asemenea, ne reamintește, asemeni lui Faust, că cea mai bună cale de a găsi fericirea constă în a-i face pe alții fericiți.

26 august: cuadratură între Venus din Balanță și Pluton din Capricorn

27 august: Marte își reia mersul direct în Capricorn (retrogradarea începuse pe 26 iunie) – încercați să controlați tot mai multe aspecte ale propriei vieți. Deja pregătiți proiecte importante pe plan profesional, pentru toamnă.

28 august: cuadratură între Mercur în Leu și Jupiter din Scorpion

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop