loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2717 ori.
Horoscop – saptamana 25 aprilie – 1 mai

 Principalul eveniment astral al acestei săptămâni, cu apogeul pe data de 28, dar activ pe întreaga durată a intervalului, este trigonul între Soarele în Taur şi Pluton în Capricorn, care anunţă schimbări pozitive în viaţa noastră, schimbări care au loc în special în două domenii: pe de o parte bani şi proprietăţi, iar pe de altă parte profesie şi imagine publică.

Iată cum influenţează acest aspect astral fiecare din cele 12 zodii:

 

Berbec

Că aveţi nevoie de mai mulţi bani, nu e nicio noutate. Însă trebuie să înţelegeţi un lucru: situaţia dumneavoastră financiară nu se va schimba niciodată în mod spectaculos dacă tot ceea ce faceţi în acest scop este să speraţi într-un câştig la loto sau într-o mărire neaşteptată de salariu. V-aţi gândit la ceva mult mai radical, gen găsirea unei alte slujbe?

 

Taur

Vi se întâmplă uneori să nu fiţi acceptat în medii în care v-ar plăcea să pătrundeţi. Sau –dacă sunteţi acceptat – multă lume păstrează o atitudine rezervată faţă de prezenţa dumneavoastră. Pentru a reuşi să vă simţiţi ca acasă oriunde şi să fiţi unanim apreciat, e nevoie să fiţi mult mai atent la imaginea dumneavoastră publică şi să renunţaţi la toate obiceiurile care pot genera bârfe sau controverse.

 

Gemeni

Idealul dumneavoastră este o viaţă în care să nu mai fie nevoie să munciţi pentru a vă întreţine, ci să vă ocupaţi întreaga zi cu hobby-urile şi activităţile dumneavoastră preferate. Până acolo mai e însă cale lungă, iar o săptămână încărcate precum aceasta e menită să vă readucă cu picioarele pe pământ.

 

Rac

Începeţi să înţelegeţi că fiecare lucru vi se întâmplă cu un anumit scop şi că tot ce aveţi de făcut este să vă daţi seama care este acest scop. Ca urmare, nu mai intraţi atât de uşor în panică, ci căutaţi să desprindeţi latura pozitivă a fiecărui eveniment. Gândind şi acţionând în acest fel, veţi avea din ce în ce mai mult succes.

 
 

Leu

În acest interval, acţionaţi foarte hotărât şi aveţi pretenţia să vă impuneţi voinţa în fiecare împrejurare. Principiul după care vă conduceţi – ce îmi place mie trebuie să îţi placă şi ţie – vă va ajuta să obţineţi ceea ce doriţi aproape în fiecare împrejurare, dar în acelaşi timp îi va face pe mulţi să se îndepărteze de dumneavoastră.

 

Fecioară

În acest interval de timp, prietenii ocupă un rol important în viaţa dumneavoastră. Unii dintre ei vin cu propuneri extrem de interesante. Dacă le veţi urma, este posibil ca aspecte importante ale vieţii dumneavoastră să se schimbe în bine. De asemenea, unii apropiaţi vă cer ajutorul în anumite chestiuni de interes comun, astfel încât nu aveţi cum să îi refuzaţi.

 

Balanţă

Această săptămână va fi dedicată aproape integral partenerului de viaţă. Petreceţi mult timp împreună şi astfel fiecare redescoperă ce iubeşte la celălalt şi împreună vă daţi seama cât de multe puteţi realiza dacă vă uniţi eforturile.

 

Scorpion

E nevoie de ceva nou în viaţa dumneavoastră de cuplu. O aventură în afara oraşului, la sfârşit de săptămână, e cum nu se poate mai potrivită. De asemenea, pe parcursul acestei săptămâni aveţi mai multe întâlniri cu prieteni vechi, alături de care depănaţi amintiri şi faceţi planuri de viitor.

 

Săgetător

În această săptămână, sunteţi foarte activ. Vă domină o nevoie puternică de ordine şi de armonie şi, din această cauză, aranjaţi lucrurile în jurul dumneavoastră. Faceţi curăţenie acasă, vă organizaţi mai bine la locul de muncă, clarificaţi relaţiile cu anumite persoane din anturaj.

 

Capricorn

Săptămâna începe cu ziua liberă de Paşti şi se încheie cu week-end-ul de 1 mai, aşa că nu vă vine să munciţi prea mult nici în intervalul de timp cuprins între aceste două evenimente. Mai degrabă veţi lenevi şi veţi lucra doar atât cât să nu faceţi o impresie neplăcută la locul de muncă.

 

Vărsător

Aveţi o tendinţă accentuată de a încerca să convingeţi pe toată lumea că sunteţi singura persoană care are dreptate în tot ceea ce spune, indiferent de împrejurări sau de tema care se află în dezbatere. Iar la acest obicei de a vorbi îndelung despre valoarea ideilor proprii se adaugă obiceiul extrem de supărător de a critica tot ceea ce nu corespunde cu el.

 

Peşti

În această săptămână, sunteţi trup şi suflet alături de familia dumneavoastră. Au loc câteva evenimente importante atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru cei apropiaţi, şi participaţi la ele cu cea mai mare plăcere. De altfel, toată lumea se implică şi ajută cum poate, astfel încât totul merge ca pe roate.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop