loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3296 ori.
Horoscop – saptamana 4-10 aprilie

Cele mai importante evenimente astrale ale săptămânii 4-10 aprilie sunt următoarele :

04.aprilie - conjunctie între Marte, Uranus şi Lilith în Berbec : e bine să fim atenţi la ceea ce facem, deoarece există un risc sporit de accidente ;

05.aprilie - Neptun începe să tranziteze semnul Pestilor : devenim mai sensibili şi mai deschişi pe plan emoţional ;

06.aprilie - conjunctie Soare-Jupiter în Berbec – beneficiem de o energie de susţinere foarte puternică, menită să ne ajute la dezvoltarea proiectelor noastre.

Iată cum influenţează aceste aspecte fiecare din cele 12 zodii :

 

Berbec

Le demonstraţi prietenilor aflaţi la nevoie că pot conta oricând pe sprijinul dumneavoastră. In situaţii în care ei au nevoie de ajutor, sunteţi dispus să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a fi alături de ei.

Pe de altă parte, trebuie să evitaţi riscul de a vă suprasolicita organismul. Dacă îi cereţi mai mult decât poate duce, e posibil să răspundă cu o criză.

 
Taur

Munciţi mult şi temeinic pe parcursul acestei săptămâni, însă nu dumneavoastră veţi fi cel care va culege roadele acestor eforturi. Pe viitor ar fi bine să nu vă mai angajaţi în munci din care e posibil să nu câştigaţi nimic. Faptul că „răsplata cea multă va fi în ceruri“ – cum ar spune un credincios – nu vă încălzeşte cu nimic, pentru moment.

 
Gemeni

Vă înţelegeţi foarte bine cu prietenii şi tot ceea ce faceţi împreună în această săptămână are succes. Dacă vă propuneţi să rezolvaţi o treabă serioasă, vă descurcaţi de minune iar dacă tot ce vreţi este să petreceţi câteva ore agreabile împreună, va rezulta o distracţie de zile mari.

 
Rac

În această săptămână puneţi mare accent pe îndeplinirea propriilor dumneavoastră dorinţe. Renunţaţi la a face pe seriosul şi, în majoritatea timpului, nu faceţi decât ceea ce aveţi chef. Asta produce supărarea câtorva persoane, dar mizaţi pe faptul că le va trece în curând şi că trebuie să se obişnuiască cu momentele în care aveţi astfel de toane.

 
Leu

Profitaţi din plin de numeroasele oportunităţi de distracţie care apar pe parcursul acestei săptămâni. Mergeţi în locuri diferite şi întâlniţi oameni diferiţi, ceea ce răspunde perfect nevoii dumneavoastră permanente de noutate.

 
Fecioară

În această săptămână, intuiţia dumneavoastră funcţionează foarte bine şi vă ajută în mai multe ocazii să descoperiţi exact ceea ce cunoscuţii dumneavoastră încearcă din răsputeri să ascundă.

Nu sunteţi foarte tolerant şi va fi vai şi amar de cel care va îndrăzni să vă supere sau să se opună planurilor dumneavoastră. Îl veţi pune la punct imediat, cu o reacţie mult mai puternică decât s-ar fi aşteptat.

 

Balanţă

Petreceţi o săptămână armonioasă de la început până la sfârşit, alături de partenerul dumneavoastră de viaţă. Viaţa de cuplu e bine aspectată.

E nevoie să puneţi ceva ordine în acte. De asemenea, ar trebui să fiţi ceva mai disciplinat şi în ceea ce priveşte păstrarea facturilor şi a chitanţelor. Nu se ştie când veţi avea nevoie de ele.

 
Scorpion

Scorpionul devine sentimental şi chiar poate să cadă victima uneia dintre săgeţile lui Cupidon. O poveste fulgerătoare şi răvăşitoare de iubire, având ca fundal copacii proaspăt înfloriţi şi iarba verde de primăvară chiar vă vor face să simţiţi din plin că trăiţi şi că viaţa e frumoasă.

 
Săgetător

Dacă plecaţi la un drum mai lung, aveţi grijă să vă odihniţi cum trebuie înainte de a vă părăsi căminul! Altfel, nu veţi reuşi să rezolvaţi nimic acolo unde veţi merge, din cauza oboselii şi a formei fizice necorespunzătoare.

 
Capricorn

Alegeţi cu mare grijă domeniile pe care aveţi de gând să le studiaţi! Există un risc sporit de a vă pierde timpul învăţând lucruri total inutile, care nu vă vor fi niciodată de folos, în nicio împrejurare concretă din viaţă. Cu alte cuvinte, trebuie să deveniţi mult mai pragmatic, inclusiv în ce priveşte studiile.

 
Vărsător

Câteva drumuri la scurtă distanţă vă vor ajuta să rezolvaţi o serie de probleme care se afla în aşteptare de mai mult timp. Reuşiţi să vă faceţi înţeles de toţi cei cu care intraţi în contact şi, prin urmare, aceştia nu vă creează nici un fel de probleme.

 
Peşti

Câştigaţi bani frumoşi în această săptămână, dar există şi riscul de a-i pierde la fel de repede cum îi câştigaţi.

De asemenea, latura dumneavoastră religioasă iese la suprafaţă şi se manifestă tot mai puternic.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop