loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4485 ori.
Horoscop - saptamana 18-24 aprilie

Horoscopul săptămânii 18-24 aprilie ne invită să avem grijă la relaţiile de prietenie, de iubire, dar şi de afaceri pe care le construim în această perioadă. Lângă noi există atât persoane care ne vor binele, cât şi indivizi dornici să ne păcălească. Trebuie să dăm dovadă de mult discernământ pentru a avea succes.

Iată principalele aspecte astrale ale acestei săptămâni:

-18.aprilie - careu in T între Marte în Berbec, Saturn în Balanţă şi Pluton în Capricorn : nu reuşim să intrăm într-o nouă etapă de viaţă decât dacă ştim la sprijinul cui să apelăm;

-18 aprilie – Lună plină (opoziţie între Luna în Balanţă şi Soarele în Berbec) :  pretenţiile unor persoane devin exagerate şi tind să ne producă neplăceri ;

- 21 aprilie - Soarele intră în semnul Taurului : suntem impulsionaţi atunci când vine vorba să muncim pentru a face rost de mai mulţi bani ; simţul proprietăţii devine mai puternic,

 -22 aprilie – Venus intră în Berbec : ne exprimăm sentimentele direct, uneori chiar brutal, fără să stăm prea mult pe gânduri ;

 - 23 aprilie - conjuncţie Lilith, Uranus şi Venus în semnul Berbecului – momente de tensiune pe plan sentimental ; sunt posibile surprize de proporţii din partea celor dragi.

Iată şi modul în care aceste aspect astrale influenţează fiecare zodie:

 

Berbec

Relaţia dumneavoastră de cuplu va avea foarte mult de câştigat dacă pe parcursul acestei săptămâni veţi alege să faceţi o excursie, să ieşiţi din cotidian şi să petreceţi un timp împreună într-un cadru deosebit. Dumneavoastră trebuie să fiţi atât autorul unei astfel de propuneri, cât şi organizatorul deplasării propriu-zise.

 
Taur

Vă recomandăm să profitaţi din plin de mini-vacanţa de Paşti şi să faceţi toate lucrurile pentru care v-a lipsit timpul până acum. E vremea potrivită pentru vizite, mici excursii, petreceri în familie, dar şi în cadru mai larg. De asemenea, ar fi indicat să bifaţi şi măcar un concert sau un alt tip de spectacol.

 
Gemeni

Pentru a vă simţi bine pe parcursul acestei săptămâni, aveţi nevoie de mulţi bani. Dacă nu sunt suficiente câştigurile provenite din salarii, puteţi apela fie la un împrumut, fie să vă puneţi speranţa că Iepuraşul se va dovedi extrem de darnic.

 
Rac

Persoana iubită vă impresionează, reuşind să vă facă o surpriză care dovedeşte cât de mult este preocupată de dumneavoastră.

Atunci când cineva se dedică pentru a vă face fericit, nu puteţi decât să răspundeţi cu şi mai multă afecţiune.

 
Leu

Câteva izbucniri emoţionale necontrolate îi iau prin surprindere pe cei din jur şi îi fac pe cei mai slabi de înger să se teamă de dumneavoastră.

Aveţi grijă în faţa cui daţi frâu liber sentimentelor, pentru că există riscul să căpătaţi un renume de om violent!

 
Fecioară

Deciziile luate de dumneavoastră sunt respectate şi de ceilalţi membri ai familiei. Modul natural în care aceştia recunosc că aveţi dreptate şi că părerea dumneavoastră merită să fie luată în considerare vă sporeşte foarte mult încrederea în sine.

Partenerul de viaţă vă acordă, de asemenea, toată aprecierea pe care o meritaţi şi vă răsfaţă aşa cum poate mai bine.

 

Balanţă

La sfârşitul acestei săptămâni, cu ocazia sărbătorilor, primiţi vizita unor prieteni dragi. Petreceţi mai mult timp împreună cu ei şi savuraţi din plin acest momente. Nimic nu este mai reconfortant decât tovărăşia unor oameni care vă ştiu încă din copilărie.

 
Scorpion

Vă vine foarte greu să vă păstraţi seriozitatea, chiar şi când acest lucru se impune. S-ar putea să aveţi multe de pierdut dacă veţi râde într-un moment nepotrivit sau dacă nu veţi arbora o figură solemnă în momentul în care cineva vă povesteşte cu maximă seriozitate o întâmplare pe care el o consideră de-a dreptul sfâşietoare.

 
Săgetător

Daţi frâu liber sentimentelor dumneavoastră, dar acest lucru nu este apreciat de cei apropiaţi, mai ales atunci când se întâmplă în public. Majoritatea dintre ei consideră că anumite gesturi trebuie păstrate pentru momentele de intimitate.

 
Capricorn

Purtaţi o discuţie contradictorie legată de o dreptul de proprietate asupra unui lucru pe care şi-l doresc mai multe persoane. Fiecare dintre cei care participă la discuţie – inclusiv dumneavoastră – afirmă sus şi tare că lucrul respectiv îi aparţine, dar şi argumentele celorlalţi sunt destul de puternice.

 
Vărsător

Dacă aveţi mult de lucru, puteţi să mai lăsaţi rezolvarea unor sarcini şi pentru altădată. Nu este nicio crimă şi nu se va prăbuşi lumea din cauza unei mici întârzieri. În schimb, starea dumneavoastră de sănătate ar putea să aibă serios de suferit în cazul în care vă suprasolicitaţi.

 
Peşti

Vă apucaţi de mai multe lucruri, dar nu reuşiţi să terminaţi niciunul dintre ele. În loc să vă supraaglomeraţi şi până la urmă să nu reuşiţi să finalizaţi nimic, ar fi mult mai bine să luaţi lucrurile pe rând. Astfel, vor începe să devină vizibile, treptat, şi rezultatele muncii dumneavoastră.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop