loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1592 ori.
Horoscop 10 noiembrie: Balanta sensibila

Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 octombrie 2012, este influenţat de tranzitul Lunii prin semnul Balanţei. Este un aspect care influenţează în mod pozitiv comunicarea, relaţiile de colaborare şi parteneriatele. Suntem împăciuitori şi deschişi colaborărilor de orice fel.

Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 10 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Îi faceţi pe plac partenerului de viaţă inclusiv în cele mai mărunte detalii ale vieţii de zi cu zi. Totul, pentru a-i demonstra seriozitatea şi adâncimea sentimentelor dumneavoastră.

 

Taur

Ca dovadă a dragostei pe care le-o purtaţi, preluaţi dumneavoastră sarcinile celorlalte persoane din familie. Astfel, îşi vor putea petrece după bunul plac această zi de week-end – un răsfăţ pe care îl merită cu prisosinţă.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Persoana iubită îşi asumă din ce în ce mai multe responsabilităţi şi, mai nou, preia şi rezolvă chiar şi unele din sarcinile dumneavoastră. Nu ştiţi cărui fapt i se datorează această schimbare, dar speraţi ca ea să dureze cât mai mult şi faceţi tot ce puteţi pentru a o încuraja.

 

Rac

Auziţi pe cineva povestind o întâmplare altfel decât s-a desfăşurat în mod real şi interveniţi imediat în discuţie, lămurind lucrurile. Iar cei care ascultă înţeleg că dumneavoastră sunteţi cel care are dreptate.

 

Leu

Ştiţi cum să intimidaţi lumea, atunci când vă propuneţi acest lucru. Şi exact asta faceţi astăzi, profitând de faptul că cei cu care staţi de vorbă sunt mai instabili emoţional şi le lipseşte încrederea în forţele proprii.

 

Fecioară

Păstraţi o atitudine prudentă atunci când este vorba de banii proprii, spre deosebire de prietenii dumneavoastră, extrem de cheltuitori în ultimul timp. Această seriozitate se va dovedi o tactică excelentă.

 

Balanţă

Luna în tranzit prin semnul dumneavoastră astral vă umanizează, vă face să scoateţi la iveală latura dumneavoastră cea mai sensibilă. spre bucuria celor apropiaţi.

 

Scorpion

Vi se prezintă o metodă minune de slăbit sau de îmbunătăţire a stării generale a organismului dumneavoastră. Aveţi însă destulă experienţă pentru a testa produsul respectiv înainte de a-l cumpăra.

Săgetător

Sunteţi foarte metodic şi organizat în tot ceea ce faceţi. Tot cei care nu au nici răbdarea, nici intuiţia dumneavoastră vor recunoaşte că sunteţi singurul care poate rezolva rapid şi eficient unele probleme mai complicate.

 

Capricorn

Este bine să ascultaţi părerea tuturor prietenilor, dar apoi procedaţi de fiecare dată aşa cum credeţi dumneavoastră că este mai bine. Astfel, vă veţi putea asuma tot ceea ce faceţi şi la sfârşit nu vor exista resentimente sau tendinţa de a da vina pe altcineva pentru un eventual eşec

 

Vărsător

Dorinţele dumneavoastră de astăzi sunt prea neobişnuite pentru a mai fi împărtăşite de cineva. Aşadar, nu vă rămân decât două variante: ori renunţaţi la ceea ce vă doriţi, ori munciţi de unul singur pentru a vă atinge scopul.

 

Peşti

Deşi mai e destul de mult până la Moş Nicolae şi Moş Crăciun, e posibil ca dumneavoastră să primiţi ceva cadouri încă din acest week-end. Ceea ce, evident, nu vă deranjează absolut deloc.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 10 noiembrie: Berbec, Gemeni

 

Zodii cu noroc in bani pe 10 noiembrie: Fecioară, Peşti

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Munciţi dezinteresat, pentru a îndpelini o dorinţă a unei persoane dragi!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop