loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2457 ori.
Horoscop 10 septembrie: Fecioara comunica bine

Sâmbătă, 10 septembrie, Mercur îşi reia tranzitul prin Fecioară. Este un tranzit care favorizează analiza, dar şi spiritul critic. Devenim extrem de cârcotaşi.

Iată horoscopul zilei de 10 septembrie pentru fiecare zodie:

Berbec

Sunteţi preocupat în mod exagerat de propriul dumneavoastră aspect fizic. Uneori, ar trebui să fiţi atent şi la cei din jur, deoarece şi lor le-ar plăcea, de exemplu, să li se facă unele complimente.

 
Taur

Astăzi, sunteţi înclinat spre excese de tot felul. După cum ştiţi deja, acestea nu vă fac deloc bine şi pot avea efecte destul de neplăcute asupra stării dumneavoastră de sănătate.

 
Gemeni

Vă declaraţi cu mare sinceritate obiectivele pentru viitorul apropiat şi anunţaţi pe toată lumea că nimic nu vă va putea opri să le atingeţi.

 
Rac

Astăzi trebuia să aibă loc un eveniment mult-aşteptat, dar totul se contramandează din cauze care nu ţin de dumneavoastră şi acest lucru face ca acestei zile să îi piară tot farmecul.

 
Leu

Fie primiţi un cadou deosebit de valoros, fie aveţi noroc de bani total neaşteptaţi: proveniţi fie din câştiguri la jocuri de noroc, fie chiar găsiţi cu totul întâmplător, pe stradă.

 
Fecioara

Cu Mercur revenit în semnul dumneavoastră natal, comunicaţi excelent cu toţi cei din jur. Reuşiţi să rezolvaţi inclusiv problemele care au existat anterior, de genul unui conflict minor cu un vecin sau o rudă.

Balanta

Au succes activităţile desfăşurate în secret, despre care nu ştiu nimic nici măcar persoanele apropiate. Aşadar, e o zi în care cel mai inspirat e să păstraţi tăcerea asupra a ceea ce faceţi.

 
Scorpion

Cineva urmează să întârzie la o întâlnire cu dumneavoastră, aşa că trebuie să vă înarmaţi cu răbdare. Şi, pe cât posibil, să fiţi atât înţelegător, cât şi iertător.

 
Sagetator

Participaţi la un chef, dar nu vă simţiţi în largul dumneavoastră, deoarece unii dintre invitaţi vă privesc de sus.

 
Capricorn

Vă petreceţi aproape toată ziua cu telefonul la ureche, vorbind cu o persoană aflată la mare distanţă. Factura pe care o veţi plăti luna viitoare se va resimţi de pe urma acestui chef de stat de vorbă.

 
Varsator

Pentru a vă face un serviciu, o persoană cu care consideraţi că sunteţi prieten vă cere bani. Nu vă aşteptaţi la un astfel de tratament din partea sa, dar pe viitor veţi şti, la rândul dumneavoastră, cum să îi răspundeţi atunci când vă va cere ceva.

 
Pesti

Încetineala cu care se mişcă cea mai mare parte a persoanelor cunoscute este de-a dreptul exasperantă. Vă vine greu de crezut că pot da dovadă de o asemenea greutate în a înţelege problemele şi, apoi, în a acţiona.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de

analize Club Mistic - astrologie si tarot

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop