loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2171 ori.
Horoscop 10 septembrie: conjuncţie Soare-Mercur în Fecioară

Horoscopul zilei de luni, 10 septembrie 2012, este influenţat de conjuncţia între Soare şi Mercur, în semnul Fecioarei. Ne rezolvăm problemele legate de comunicare, iar capacitatea noastră de analiză este la apogeu.

Iată horoscopul zilei de 10 septembrie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Este greu să vă ascundeţi dezinteresul faţă de unele subiecte aflate la ordinea zilei astăzi. Aveţi grijă, pentru că unele persoane s-ar putea să se supere dacă dumneavoastră căscaţi tocmai în timp ce ele vă dezvăluie preţioasa lor opinie!

 

Taur

Comunicaţi foarte bine cu ceilalţi membri ai familiei. Prin urmare, acum este momentul potrivit pentru a discuta mai multe probleme rămase neclare şi pentru a stabili care sunt priorităţile fiecăruia pentru următoarea perioadă.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Astăzi, vă ghidaţi în primul rând după ceea ce simţiţi, iar acest lucru vă va determina să luaţi o serie de decizii foarte inspirate. De multe ori, intuiţia oferă soluţii mult mai bune decât raţiunea, iar astăzi va fi, din nou, una din acele zile.

 

Rac

E o zi potrivită pentru călătorii. Cum e abia luni, e posibil să o ţineţi la fel, într-o plimbare permanentă, pe parcursul întregii săptămânii.

 

Leu

Reuşiţi să mobilizaţi pe cineva cu câteva vorbe bune şi o glumă plasată exact în momentul potrivit. Talentul de lider îşi spune cuvântul, nu-i aşa?

 

Fecioară

Renunţaţi la obiceiul de a trage concluzii pripite şi analizaţi lucrurile cu cea mai mare grijă, aşa cum de altfel îi şi stă bine unei Fecioare.

 

Balanţă

Calmul de care daţi dovadă atunci când toţi cei din jur o iau razna vă ajută să vă descurcaţi foarte bine în orice situaţie.

 

Scorpion

Capacitatea dumneavoastră de rezistenţă la condiţii de stres prelungite este pusă la încercare astăzi, dar faceţi faţă cu brio şi în final ieşiţi în avantaj.

Săgetător

Beneficiind de un magnetism deosebit, astăzi puteţi face multe victime printre reprezentanţii sexului opus. Sunt de ajuns o privire mai îndrăzneaţă şi câteva replici bine plasate.

 

Capricorn

Vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră, indiferent ce aţi face. Această stare de bine este evidentă şi în atitudine, astfel că majoritatea celor cu care vă întâlniţi vă consideră de-a dreptul fermecător.

 

Vărsător

Viaţa dumneavoastră socială devine cea mai importantă pe ordinea de zi. Vă pregătiţi cu minuţiozitate pentru a participa la un eveniment monden şi, prin urmare, veţi reuşi să faceţi o impresie foarte bună.

 

Peşti

Partenerul dumneavoastră are multe iniţiative şi vă trage după el, conferindu-vă un rol de simplu executant. Cât timp aceste iniţiative aduc satisfacţii, nu sunteţi însă deloc deranjat să jucaţi acest rol. Ba chiar dimpotrivă.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 9 septembrie: Taur, Peşti

 

Zodii cu noroc in bani pe 9 septembrie: Leu, Vărsător

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop