loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4067 ori.
Horoscop 12 iunie: Chiron retrograd

Horoscopul zilei de marţi, 12 iunie, este influenţat de intrarea asteroidului Chiron în mers retrograd, în semnul Peştilor. Acest eveniment astral aduce dificultăţi în înţelegerea lecţiilor de viaţă.

Iată horoscopul zilei de 12 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Aveţi senzaţia că cei din jur nu vă arată recunoştinţa pe care consideraţi că o meritaţi. Gesturile dumneavoastră dezinteresate şi ajutorul pe care îl acordaţi trec, de multe ori, neobservate.

 

Taur

Relaţiile cu prietenii trec printr-o perioadă ceva mai complicată. De fiecare dată când vă propuneţi să faceţi ceva împreună, apar diferite surse de neînţelegere şi ajungeţi la contraziceri grave.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Se împlineşte o previziune pe care aţi făcut-o dumneavoastră referitor la un eveniment care afectează întreaga familie. Vă împăunaţi cu capacităţile dumneavoastră de a prevedea diferite lucruri.

 

Rac

O replică usturătoare a unui aşa-zis prieten îşi atinge ţinta şi reuşeşte să vă strice buna-dispoziţie. Vă asiguraţi însă imediat că nici lui nu-i va fi prea moale în această zi, astfel că nu îi rămâneţi nicidecum dator.

 

Leu

Un profesor sau de o persoană care v-a învăţat multe lucruri vă cere să faceţi o alegere şi nu ezitaţi nici măcar un moment. E bine, înseamnă că ştiţi cu adevărat ce vă doriţi.

 

Fecioara

Încercaţi să aduci puţină distracţie în atmosfera searbădă de la locul de muncă. Iniţiativa dumneavoastră este primită în mod diferit de către colegi: unii consideră că aveţi un comportament cu totul nepotrivit, în timp ce alţii vi se alătură în efortul de a mai înviora atmosfera.

 

Balanta

Vă întâlniţi cu o persoană de la care aveţi multe lucruri de învăţat, dar sunteţi prea emoţionat pentru a înţelege ceva din ce spune.

 

Scorpion

Descoperiţi secretul incomod al unei persoane apropiate şi vă simţiţi jenat de faptul că deţineţi o astfel de informaţie. Uneori, aţi prefera să nu fiţi chiar atât de curios.

Sagetator

Împins de diferite treburi care implică şi semnarea unor documente, faceţi mai multe deplasări, pe la diferite instituţii. Lucrurile merg destul de repede, deşi nu vă aşteptaţi să se întâmple aşa.

 

Capricorn

Într-o afacere destul de complicată, v-aţi ales colaboratorii într-un mod mai puţin inspirat, iar acum trageţi consecinţele acestui fapt. Pierderile suferite pe plan financiar vă vor determina ca data viitoare să fiţi mult mai atent.

 

Varsator

Vă enervaţi prea uşor şi uneori aveţi izbucniri de pe urma cărora suferă persoane care nu au nicio vină. Mai mult autocontrol se impune în mod neapărat.

 

Pesti

Chiron retrograd în semnul dumneavoastră astral aduce unele dificultăţi, în ceea ce priveşte relaţiile cu profesorii, şefii, cu orice persoană de la care aveţi ceva de învăţat. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop