loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2485 ori.
Horoscop 13 decembrie: Lună nouă în Săgetător

Horoscopul zilei de joi, 13 decembrie 2012, este influenţat de conjuncţia între Soare şi Lună, în semnul Săgetătorului. Aspectul, cunoscut sub numele de Lună nouă, este favorabil începuturilor, îndeosebi dacă e vorba de proiecte intelectuale sau de relaţii cu străinătatea.

Iată horoscopul zilei de joi, 13 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Înţelegeţi lucrurile mult mai uşor şi mai repede decât de obicei. Nu vă în general aţi fi greu de cap, dar reacţiile de astăzi chiar sunt unele de o rapiditate uimitoare.

 
Taur

Vă pricepeţi foarte bine să aflaţi secretele altora. Aveţi capacitatea de a face legăturile necesare între elemente aparent disparate, precum şi de a pune mereu întrebările potrivite.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Aveţi parte de întâlniri cu tot felul de persoane dubioase, care spune fie banalităţi, fie de-a dreptul inepţii. În sinea dumneavoastră, râdeţi cât puteţi de ele, dar nu vă exprimaţi părerea şi cu voce tare.

 
Rac

Aveţi un comportament care nu e pe placul tuturor, dar nimeni nu îndrăzneşte să comenteze. Dimpotrivă, toţi se comportă de parcă trăznăile pe care le faceţi ar fi extrem de normale. Asta fie pentru că nu vor să vă rănească, fie pentru că oricum vă acceptă aşa cum sunteţi în realitate.

 
Leu

Daţi dovadă de abilităţi practice deosebite de fiecare dată când aveţi nevoie de ele. Reuşiţi să înţelegeţi rapid cum funcţionează chiar şi cele mai complicate mecanisme.

 
Fecioară

Au loc destule evenimente acasă, dar nu trebuie să vă îngrijoraţi. Nu e vorba de ceva neplăcut, ci de diferite întâmplări şi evenimente care necesită prezenţa tuturor membrilor familiei.

 
Balanţă

Posibil ca astăzi să debuteze o relaţie de prietenie care va deveni tot mai importantă, de-a lungul timpului. Comunicarea merge bine, atât cu persoane cunoscute, cât şi cu persoane (până acum) necunoscute.

 
Scorpion

Puneţi cap la cap mai multe informaţii şi încercaţi să le folosiţi pentru a face rost de mai mulţi bani. Dacă veţi obţine şi ajutorul vreunui prieten mai priceput, şansele de reuşită sunt şi mai mari.

Săgetător

Glumele dumneavoastră au mare succes astăzi. Atât datorită bancurilor pe care le spuneţi, cât mai ales datorită modului extrem de hazliu în care le spuneţi.

 
Capricorn

Faceţi planuri de viitor, fără să cereţi sfatul sau ajutorul cuiva. Deocamdată, preferaţi să vă gândiţi la toate aspectele de unul singur. Abia într-o fază ulterioară vă veţi gândi şi la alte persoane.

 
Vărsător

Vorbiţi liber şi cu multă sinceritate cu un prieten vechi. Îi spuneţi inclusiv lucruri pe care nu îi face plăcere să le audă, deoarece sunteţi convins că acestea îi vor fi de real folos.

 
Peşti

O zi favorabilă începuturilor, pe plan profesional. Potrivită, aşadar, pentru o slujbă nouă, pentru un proiect nou sau măcar pentru o mică schimbare de decor la locul de muncă.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 13 decembrie: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani pe 13 decembrie: Taur, Scorpion

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Începeţi să citiţi o carte nouă!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop