loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3685 ori.
Horoscop 15 iunie: cum ne influenteaza eclipsa de Luna

Pe 15 iunie, are loc o eclipsa de Lună. Luna în Săgetator se află în opoziţie cu Soarele din Gemeni, formând fenomenul de Lună plină, care noaptea intră în penumbra Pământului, dispărând di raza noastră vizuală. Astrologic, apar provocări care nu pot fi rezolvate decât fie prin studiu, fie prin călătorii.

Iată horoscopul zilei de 15 iunie pentru fiecare zodie:

Berbec

O eroare de calcul vă dă programul peste cap. aAi fost convins că aţi prevăzut corect desfăşurarea unui anumit eveniment, numai că totul se întâmplă altfel decât v-aţi fi aşteptat. De aici, rezultă o agitaţie total neobişnuită.

 
Taur

Astrele pun presiune pe buzunarele şi portofelul dumneavoastră. Este o zi în care puteţi să câştigaţi, dar şi să pierdeţi sume importante de bani. Dacă aveţi curaj, acum e momentul potrivit să riscaţi!

 
Gemeni

Luaţi taurul de coarne şi acţionaţi decis, fără să cereţi părerea nimănui. Acest tip de comportament ia prin surprindere multe persoane, inclusiv pe partenerul dumneavoastră de viaţă, care nu va accepta situaţia cu una cu două.

 
Rac

Pentru a nu mai fi dependent de o persoană antipatică, trebuie să învăţaţi singur un domeniu în care el este un bun specialist. Vă apucaţi de treabă cu însufleţire, pentru că nu mai aveţi de gând să îi cereţi vreodată ajutorul.

 
Leu

Experimentaţi o reţetă nouă sau gustaţi o băutură necunoscută, de care până acum aţi auzit numai prin filme. Gustul vi se pare foarte bun şi vă gândiţi că ar fi frumos să vă uimiţi prietenii cu această descoperire, cu proxima ocazie.

 
Fecioara

Cercul dumneavoastră de cunoştinţe se lărgeşte apreciabil, datorită faptului că urmează să participaţi la mai multe evenimente sociale.

Balanta

Vă reîntâlniţi cu o persoană care a fost plecată mult timp în străinătate dar, în loc să savuraţi revederea, izbucneşte rapid o discuţie în contradictoriu care ameninţă să se încheie cu un scandal în toată regula.

 
Scorpion

Se anunţă o cotitură importantă în ceea ce priveşte atitudinea dumneavoastră faţă de bani. Apar surse noi de venit, dar şi adevărate aspiratoare de bani, gata să înghită orice câştig suplimentar.

 
Sagetator

Vă afirmaţi cu putere propria independenţă. Nu mai vreţi ca altcineva să ia decizii pentru dumneavoastră, fie că e vorba de părinţi, de şefi sau de partenerul de viaţă.

 
Capricorn

Prietenii dumneavoastră vă fac cunoştinţă cu prietenii lor şi astfel vă pomeniţi că staţi la masă şi la poveşti cu persoane pe care astăzi le-aţi văzut prima dată în viaţă. Totuşi, vă înţelegeţi de parcă v-aţi fi cunoscut cu mai mult timp în urmă.

 
Varsator

Este nevoie de o dezvoltare a relaţiei dumneavoastră de cuplu, care în ultimul timp pare să treneze. Încercaţi să faceţi ceva nou, să vă surprindeţi cumva partenerul de viaţă! Este mare nevoie de diversitate.

 
Pesti

Înduraţi cu mare răbdare criticile superiorilor. Indiferent cine greşeşte, toate oalele se sparg în capul dumneavoastră, iar acest lucru vă aduce la limita exasperării.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 

analize Club Mistic - astrologie si tarot

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop