loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3274 ori.
Horoscop 16-22 iulie: săptămână calmă

După ce Jupiter a revenit în mers direct și ne-a scăpat de multe frământări, acum vom avea parte de o săptămână liniștită, fără provocări majore, perfectă pentru mijlocul verii, când mai toată lumea e interesată doar de relaxare și distracție. Duminică, Soarele va intra în semnul Leului, îndemnându-ne să ne regăsim naturalețea și să ne afirmăm calitățile în văzul tuturor. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

                             

Unii Berbeci se pot simți oarecum plictisiți, într-o săptămână care nu le aduce suficiente provocări. Tocmai de aceea, e recomandabil să își fixeze singuri diferite obiective îndrăznețe, pentru a-și canaliza energia în scopuri constructive. Alegeți, de fiecare dată, o activitate solicitantă, în locul unei relaxante!

horoscop saptamanal 16-22 iulie 2018

Taurii care sunt în concediu se vor simți excelent, deoarece exact de asta au nevoie acum: de relaxare. În schimb, cei care nu și-au luat concediu se plictisesc la locul de muncă și caută să facă orice altceva decât să își îndeplinească obligațiile.

Gemenii se implică tot mai mult pe acasă, repară ce e de reparat, cumpără lucruri care mai lipsesc, îi ajută pe membrii familiei atunci când aceștia au nevoie de sprijin.

Racul ar vrea să controleze tot ce se întâmplă în viața celor dragi. O face pentru că le vrea binele și îi iubește, dar aceștia văd lucrurile altfel: li se pare că, prin intervențiile sale, le diminuează libertatea personală.

Prin mâinile nativilor Leu trec mulți bani, pe parcursul acestei săptămâni, însă un procent prea mic din aceste sume rămâne acolo. Veniturile sporesc, dar odată cu ele cresc și cheltuielile.

Fecioara beneficiază de un surplus de energie și, foarte probabil, și de timp liber. E momentul potrivit pentru a face lucruri îndelung amânate, pentru a-și onora promisiuni făcute cu mult timp în urmă, pentru a-și împlini vise mai vechi.

Balanța e diplomată și calmă, căutând să creeze și să păstreze în jurul său armonia care îi place atât de mult. Nu se implică în nici un fel de dispute și le atrage atenție să se potolească și celor din jur care au capsa pusă.

Scorpionul își ajută dezinteresat rudele și prietenii, cu un sfat, cu o mână de ajutor, chiar și cu câte o mică sumă de bani. Le dovedește celor din jur că este o persoană de încredere, pe care te poți baza, la nevoie.

Săgetătorul își regăsește latura aventuroasă și vine cu tot felul de idei, care îi pun în mișcare și pe cei din jur. De asemenea, nativii au și un spirit de competiție uneori exagerat, riscând să își rănească apropiații, din dorința de a ieși în față și de a câștiga.

Capricornul prinde gustul banilor și pune la cale proiecte tot mai îndrăznețe, pe plan financiar. Nativii sunt ocupați cu calcule, cu negocieri, cu proiecte de afaceri, pe care au de gând să le transpună în practică repede, chiar în această vară.

Vărsătorul e prezent aici doar cu jumătate din minte, cu cealaltă jumătate gândindu-se într-una la viitor, făcând planuri și strategii, poate punând la cale și unele invenții menite să revoluționeze lumea. Cel puțin în intenția lui.

Peștii sunt destul de comozi, doresc să se relaxeze și, de aceea, nu dau curs invitațiilor ce presupun prea multă mișcare ori aventură. Preferă să doarmă mult, să stea pe Facebook, să citească, să încerce noi feluri de mâncare și noi băuturi.

Luni, 16 iulie: conjuncție Lună-Venus în Fecioară – începem săptămâna cu o dispoziție împăciuitoare, căutând pace și armonie pretutindeni în jur.

Marți, 17 iulie: Luna în Fecioară se află în trigon cu Pluton din Capricorn – simțim lucrurile cu mai multă putere, iar aceste emoții intense au capacitatea să ne schimbe, să determine unele transformări interioare.

Miercuri, 18 iulie: Luna în Balanță face un trigon cu Marte din Vărsător – avem mai mult curaj decât în zilele anterioare, suntem capabili să facem primul pas într-o relație sau să ne asumăm conducerea unui proiect mai vast.                

Joi, 19 iulie: Luna în Balanță face un sextil cu Mercur din Leu – avem chef de vorbă; e o zi bună pentru socializare, pentru a face cunoștință cu diferite persoane, pentru începutul unor prietenii.

Vineri, 20 iulie: Luna în Scorpion se află în sextil cu Saturn din Capricorn – simțim nevoia de a proteja propriile valori și tradiții, de a vorbi despre lucrurile în care credem cu tărie.

Sâmbătă, 21 iulie: conjuncție Lună-Jupiter în Scorpion – acest aspect ne ajută să ne simțim bine, să uităm de griji și să punem accentul pe lucrurile bune și frumoase din viața noastră. Sunt destule și e bine să le hrănim cu atenția noastră!

Duminică, 22 iulie: Soarele intră în Leu – e vremea să strălucim, să ne etalăm calitățile. Soarele în Leu ne ajută, de asemenea, să ne regăsim naturalețea.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop