loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2109 ori.
Horoscop 18 decembrie: Peşti înţelegători

Horoscopul zilei de marţi, 18 decembrie 2012, este influenţat de conjuncţia între Lună şi Chiron, în semnul Peştilor. Chiron ne conferă capacitatea de a-i ajuta pe cei dragi, de a vindeca nu numai suferinţele fizice, dar şi pe cele emoţionale.

Iată horoscopul zilei de marţi, 18 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Simţiţi nevoia unei retrageri scurte în singurătate, pentru a căuta soluţii la anumite probleme emoţionale. Departe de orice influenţă exterioară, veţi reuşi să găsiţi calea potrivită de urmat.

 

Taur

A sosit timpul mărturisirilor. Aflaţi numeroase amănunte despre viaţa intimă a unui prieten, dar şi dumneavoastră îi împărtăşiţi unele secrete. Astfel, relaţia se înalţă la un nou nivel de încredere reciprocă.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Vă vedeţi cu toţi prietenii care în restul anului au fost prea ocupaţi pentru a rezerva timp suficient unor întâlniri amicale. Recuperaţi şi în materie de discuţii, şi în ceea ce priveşte distracţia.

 

Rac

Întâmpinaţi unele dificultăţi de comunicare, de fiecare dată când încercaţi să exprimaţi ceea ce simţiţi. Atât acţiunile, cât şi vorbele dumneavoastră parcă refuză să iasă la momentul potrivit, îndeosebi când sentimentele implicate sunt intense.

 

Leu

Beneficiaţi de o energie sexuală inepuizabilă şi, pe deasupra, greu de controlat. În aceste condiţii, ar fi bine să rezervaţi cel puţin seara unei întâlniri pasionale, pentru a mai stinge din focurile interioare care altfel riscă să vă consume pe dinăuntru.

 

Fecioară

Cineva vă uimeşte cu vastele sale cunoştinţe în multiple domenii. V-ar plăcea să petreceţi cât mai mult timp alături de persoana respectivă.

 

Balanţă

Participaţi la un eveniment monden împreună cu mai mulţi prieteni şi unele rude. Prilej pentru bârfe şi pentru distracţie – dar fără a depăşi măsura în vreun fel. Rămâneţi, totuşi, o balanţă în echilibru.

 

Scorpion

Beneficiaţi de o intuiţie excelentă, care vă permite să vă daţi seama care propuneri sunt demne de a fi luate în consideraţie şi cine sunt cei care, dimpotrivă, vorbesc doar ca să se afle în treabă.

Săgetător

Rudele dumneavoastră şi părinţii în special joacă un rol important, pe parcursul acestei zile. E bine să fiţi atent la ce vor spune şi să le acceptaţi eventuale propuneri de ajutor.

 

Capricorn

Vi s-a încredinţat organizarea unui eveniment important şi vă descurcaţi excelent. Avem totuşi un sfat: încercaţi să fiţi mai rapid şi să respectaţi termenele pe care vi le-aţi asumat!

 

Vărsător

Apropierea sărbătorilor de iarnă vă îndeamnă deja la distracţie. A venit momentul să le arătaţi tuturor ce înseamnă cu adevărat să te simţi bine.

 

Peşti

Aveţi talentul deosebit de a citi, de a simţi sentimentele celor din jur ca şi cum ar fi propriile dumneavoastră sentimente. Mulţi sunt cei care au impresia că nimeni nu îi poate înţelege la fel de bine ca dumneavoastră. Şi au dreptate.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 18 decembrie: Fecioară, Scorpion

 

Zodii cu noroc in bani pe 18 decembrie: Leu, Vărsător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: ascultaţi-i cu atenţie pe cei dragi şi încercaţi să îi ajutaţi cum puteţi mai bine, indiferent de problemele cu care se confruntă! 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop