loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2622 ori.
Horoscop 20 martie: Luna in Balanta opozitie Jupiter in Berbec

Luna în Balanţă aduce o nevoie de a fi alături de cineva care să ne înţeleagă şi să ne accepte aşa cum suntem. În schimb, Jupiter în Berbec este mai individualist şi ţine să îşi impună propria personalitate. De aici pot să decurgă diferite frământări şi controverse pe plan relaţional.

Să vedem cum influenţează acest aspect fiecare din cele 12 zodii:

 
Berbec

Cineva se supără pe dumneavoastră deoarece îi impuneţi să facă un lucru care nu îi stă deloc în caracter. Ar trebui ca, măcar din când în când, să fiţi mai diplomat.

 
Taur

Vi se cere să munciţi chiar şi astăzi, la sfârşit de săptămână. Nu aveţi de gând să vă petreceţi timpul în acest fel şi preferaţi să vă retrageţi într-un loc în care nu vă găseşte nimeni.

 
Gemeni

Nu acceptaţi să vi se impună ceva, chiar dacă persoana care încearcă acest lucru e una pe care o respectaţi. Respectul nu va fi niciodată echivalent cu supunerea , în ceea ce vă priveşte.

 
Rac

Vă faceţi foarte multe speranţe în privinţa ajutorului pe care o să îl primiţi de la o rudă. Aveţi grijă ca promisiunile acesteia să nu se spargă la fel ca un balon de săpun, cu mult înainte de a apuca să se înalţe în aer!

 
Leu

Sub influenţa unui prieten care a fost mereu mai nonconformist, prindeţi şi dumneavoastră curaj şi spuneţi în mod deschis ceea ce gândiţi.

 
Fecioară

Deşi este week-end, sunteţi cu gândul tot la treaba pe care o aveţi de făcut. Deja vă gândiţi cum ar trebui să vă organizaţi timpul săptămâna viitoare, astfel încât să nu rămâneţi cu nicio restanţă pentru încă o săptămână.

 

Balanţă

Înghiţiţi multe lucruri din partea persoanei iubite, doar pentru că vă gândiţi la cât de mult ţineţi la ea. Totuşi, nu ar trebui să îi permiteţi chiar orice.

 
Scorpion

Convingeţi câteva persoane să vă ofere ajutorul lor şi practic să îşi petreacă o zi de week-end muncind pentru dumneavoastră. Astfel însă le veţi rămâne dator.

 
Săgetător

Partenerul de viaţă reuşeşte, încă o dată, să vă ia prin surprindere. Tocmai atunci când începeţi să credeţi că relaţia a atins oarecare stabilitate, se întâmplă ceva de acest fel, care vă face să vă puneţi tot felul de întrebări.

 
Capricorn

Sunteţi foarte mulţumit de propria persoană. Vă aduceţi aminte că, în interiorul dumneavoastră, aţi ştiut dintotdeauna că aveţi câteva calităţi unice, iar acum vă spuneţi că a sosit momentul pentru a le arăta şi celorlalţi.

 
Vărsător

Sunteţi atras de mai mult timp de o persoană care vi se pare inaccesibilă. Astăzi însă vă luaţi inima în dinţi şi îi spuneţi că aţi dori să vă cunoaşteţi mai bine.

 
Peşti

Chiar dacă vi se pare că sunteţi pe cale să faceţi cea mai bună afacere din lume, tot vă recomandăm să aşteptaţi până mâine şi abia apoi să scoateţi bani din buzunar. Altfel, riscurile să fiţi păcălit sunt foarte mari.

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop