loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3876 ori.
Horoscop 2018 Berbec: 7 sfaturi în materie de dragoste

1-26 ianuarie: puterea atracției 

În prima lună a lui 2018, cu Marte tranzitând casa a 8-a, beneficiezi de charismă și încredere în sine, astfel că poți să atragi cu ușurință un partener (sau mai mulți, parteneri, în funcție de preferințele fiecăruia). Așadar, vești bun pentru Berbecii singuri – nu vor mai fi singuri prea mult timp. Cei care sunt deja cuplați vor avea parte de mai multă intimitate, în relația deja existentă. În general, nimic superficial nu îl satisface pe Berbec în această perioadă, ci are nevoie de experiențe profunde și pline de sens.

 

31 martie: Ferește-te de gelozie, doamne! 

Ultima zi a lui martie a o zi specială: e o formă deosebită de Lună plină, cunoscută sub numele de Lună albastră (o a doua Lună plină în aceeași lună calendaristică, după Luna plină de pe 2 martie; denumirea nu are nimic de a face cu culoarea Lunii de pe cer). Apare tendința de a fi mai gelos și mai posesiv decât de obicei, însă aceasta trebuie controlată. Gelozia nu arată decât că te simți nesigur pe tine și devine o problemă chiar din momentul în care începe să te consume, riscând să se transforme treptat în obsesie. Să-l ascultăm pe Iago al lui Shakespeare, nu adevărat expert în domeniu:

Fereşte-te de gelozie, doamne !

E monstrul cu ochi verzi ce-şi plăsmuieşte

El singur hrana lui. Ce fericit

E-ncornoratul ce-şi cunoaşte soarta

Când nu-i e dragă-aceea care-1 minte.

Dar ce cumplite clipe-s hărăzite

Acelui care-adoră-n îndoială

Şi bănuind iubeşte pătimaş...

 horoscop 2018 berbec dragoste

26 iulie-19 august: să fie iubire? 

Cu Mercur retrograd în casa a 5-a, lucrurile nu sunt tocmai clare, pe plan amoros. Dacă ții la cineva chiar și după ce i-ai aflat defectele, e iubire adevărată! Dacă ești atras/atrasă atât de el/ea, cât și de cel mai bun prieten/cea mai bună prietenă pe care o are, asta nu e dragoste! Dacă te trezești fericit doar pentru că știi că îl/o vei vedea în acea zi, e iubire! Dacă nu te interesează prea mult ce simte, atât timp cât îți satisface dorințele, asta nu e iubire! Și așa mai departe… Fiecare Berbec trebuie să se lămurească și să fie sincer, pentru a evita încurcăturile.

 

11 august: mergi la o întâlnire! 

Cu Luna nouă în casa a 5-a, vorbim despre o zi plină de pasiune pentru Berbec, care simte nevoia de mai mult romantism în relația sa. Poți începe ziua cu o îmbrățișare și un sărut, o poți termina oferind-i o floare sau făcându-i altă surpriză drăguță! Între timp, dacă mergi singur la cumpărături, ia-i ceva ce știi că-și dorește! Pentru Berbecii singuri, aceasta e ziua perfectă pentru o întâlnire. Îmbracă-te astfel încât să faci cea mai bună impresie și nu uita să îl/o asculți privindu-l/privind-o în ochi, cu maximă atenție. Nimic nu e mai fermecător decât cineva care te ascultă cu adevărat.

 

6 octombrie-16 noiembrie: mergi mai departe! 

Cu Venus retrograd în casele a 8-a și apoi a 7-a, ești destul de vulnerabil. Sensibilitatea e bună, dar nu trebuie să exagerăm, pentru că ne poate împiedica să ne bucurăm cu adevărat de viață. Autoarea budistă Pema Chodron aare dreptate, când spune că „nu ceea ce ni se întâmplă ne face să suferim; ceea ce ne spunem nouă înșine despre ceea ce se întâmplă ne face să suferim“. Încearcă să lași trecutul în urmă și să îți amintești că fiecare experiență dureroasă reprezintă o ocazie de a crește și de a învăța lucruri noi! Învață-ți lecția și mergi mai departe!

 

1-6 decembrie: discuții despre bani 

În primele șase zile ale lui decembrie, Mercur retrograd în casa a 8-a te face să îți evaluezi relația și viața intimă. Nu e nevoie de multă filozofie – gândește-te dacă atât tu, cât și partenerul/partenera vă simțiți împliniți. Discutați despre asta! A opta casă astrologică se referă, de asemenea, la bani, mai ales la cei administrați în comun. Acum e momentul potriviți să faceți și o analiză a bugetului cuplului.

 

6-31 decembrie: dorințe secrete 

Pe 6 decembrie, Mercur își reia mersul direct în casa a 8-a a Berbecului. Acum, e mai ușor pentru orice cuplu să discute pe teme mai intime, unele considerate chiar tabu, care de regulă sunt evitate. Acum e cel mai bun moment să îi vorbești partenerului/partenerei despre dorințele tale secrete și, în același timp, să le afli și tu pe ale lui/ei. Asta va aduce un plus de încredere și de cunoaștere reciprocă. Și, partea cea mai bună, aveți șansa de a vă împlini reciproc aceste dorințe, în 2018!

Horoscop 2018 Berbec – bani și profesie

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop