loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2132 ori.
Horoscop 2019 Scorpion: bani și carieră

 Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Scorpion, în 2019, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte astrale. Cu Jupiter în tranzit prin casa banilor și a proprietăților între 1 ianuarie și 2 decembrie, anul se anunță unul bun pentru Scorpioni, din punct de vedere financiar.

1 ianuarie-10 aprilie: Jupiter direct în casa a 2-a – Perioadă productivă

horoscop 2019 scorpion

Jupiter a intrat în casa a 2-a a Scorpionului anul trecut, pe 8 noiembrie. Jupiter este o planetă considerată benefică, deoarece este asociată cu principiile de creștere, expansiune, prosperitate și noroc. Și acum, planeta îi va ajuta pe Scorpioni să crească, să evolueze în domeniul pe care îl tranzitează. În acest caz, casa a 2-a este casa banilor, a proprietăților și a achizițiilor. Astfel, această planetă aduce o perioadă productivă și profitabilă, pentru Scorpioni. Oportunitățile de a câștiga bani sunt numeroase și fiecare nativ al acestei zodii va avea de unde să aleagă. Una din cele mai simple căi este să obțină o creștere de salariu. Alții Scorpioni vor găsi un job mai bun, care le va aduce și mai multe beneficii financiare. Pentru alții, cea mai bună opțiune este un job part-time sau o afacere în care să se implice cu toată energia lor. Orice cale ar alege, au mari șanse să câștige mai mulți bani.

 

Din 6 martie: Uranus părăsește casa a 6-a – combină tradiția cu inovația

În ultimii șapte ani, Uranus a tranzitat casa a șasea a Scorpionului – casa astrologică a serviciului, a activității noastre de zi cu zi. Anul trecut, pe 15 mai, planeta a intrat în casa a șaptea dar, după numai jumătate de an, a revenit în casa a șasea. Acum, începând cu 6 martie 2019, planeta spune la revedere casei a șasea pentru mult mai mult timp – nu va reveni acolo până spre sfârșitul secolului al 21-lea.

Până acum, Scorpionii au fost apreciați pentru originalitatea și creativitatea lor dar, pe de altă parte, nu le-a fost ușor să introducă noi idei la muncă, mai ales atunci când Uranus era retrograd, adică în jur de cinci luni, în fiecare an. Uneori, Scorpionii au împins lucrurile mai departe decât erau dispuși să accepte cei din jur. Alteori, aveau mai multe idei în același timp, care se băteau cap în cap, aducând multă confuzie în jur. De acum înainte însă, nativii vor fi mai liniștiți și vor ști să își prezinte ideile, să îmbine tradiția cu inovația, astfel încât soluțiile propuse de ei să fie mai ușor acceptate de toată lumea.

10 aprilie-11 august: Jupiter retrograd în casa a doua – Gândiți, înainte de a cumpăra!

Deja am văzut că Jupiter retrograd în casa a 2-a aduce prosperitate pentru Scorpioni. Există însă un risc: atunci când începi să faci mai mulți bani, ești înclinat și să cheltuiești mai mult. Iar 2019 va fi într-adevăr un an excelent doar în măsura în care veți reuși să vă abțineți de la această tentație.

Cele mai mari riscuri de a face cheltuieli exagerate sunt între 10 aprilie și 11 august, când Jupiter este retrograd. Acum, ar fi bine să nu mergeți prin magazine decât cu o listă de cumpărături scrisă de acasă, de la care să nu vă abateți nici măcar ca să cumpărați ceva aflat la reducere. Când vedeți ceva care vă face cu ochiul, nu cumpărați imediat, ci mai așteptați o zi, să vedeți ce părere veți vedea atunci! Dacă aveți de gând să cumpărați ceva mai scump, informați-vă cu grijă despre produs și faceți comparații între prețurile disponibile în diferite magazine! Aceste sfaturi vă pot fi de mare folos, pentru a rezista tentațiilor, între 10 aprilie și 11 august.

 

11 august-3 decembrie: Jupiter din nou direct în casa a 2-a

Pentru aproape patru luni, Jupiter este din nou direct în Săgetător, deci în casa a 2-a a Scorpionului, la fel ca la începutul anului. Din nou, vești foarte bune pentru finanțele Scorpionului. Vânzări bune, creșteri de salariu și profituri mari.

 

26 noiembrie: Lună nouă în casa a 2-a – scopuri financiare clare

Pe 26 noiembrie 2019, Soarele face o conjuncție cu Luna, în Săgetătorul. Este Luna nouă în casa a 2-a a Scorpionului, zi pentru care e potrivit următorul citat: „când vine vorba de stabilirea scopurilor pe plan financiar, nicio zi nu e mai bună ca azi“ (Suze Orman). Într-adevăr, aceasta este o zi excelentă pentru a face strategii și a stabili obiective legate de bani, nu numai pentru săptămânile și luna următoare, ci chiar și pentru anul următor. E important să vă dați seama ce contează cel mai mult și să notați aceste lucruri. Apoi, verificați periodic ceea ce ați scris și evaluați cât de aproape sunteți de îndeplinirea acestor obiective.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop