loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3053 ori.
Horoscop 21 iunie: emotii puternice (conjunctie Luna-Chiron)

Pe 21 iunie, Luna şi Chiron se află în conjuncţie, în Peşti. Înţelegem lucrurile mai degrabă cu inima decât cu mintea şi e o zi propice pentru dezvoltarea proprietăţilor empatice. Putem simţi mai uşor ce simt cei apropiaţi.

Iată horoscopul zilei de 21 iunie pentru fiecare zodie:

Berbec

Asemenea unui animal rănit, simţiţi nevoia să vă retrageţi pentru un timp în propriul bârlog, pentru a vă linge rănile. Încercaţi să înţelegeţi care sunt motivele pentru care unele lucruri nu merg aşa cum trebuie.

 
Taur

E vremea mărturisirilor. Aflaţi multe amănunte despre viaţa intimă a unui prieten, dar şi dumneavoastră îi împărtăşiţi unele secrete. Astfel, relaţia ajunge pe un nou nivel de încredere reciprocă.

 
Gemeni

Dacă în ultimul timp prietenii nu au avut prea mult timp şi, din această cauză, au fost multe momente în care aţi rămas singur, plctisindu-vă, acum unii dintre ei au luat vacanţă şi vor să recuperaţi împreună distracţiile amânate.

 
Rac

Vă confruntaţi cu anumite dificultăţi de fiecare dată când încercaţi să exprimaţi ceea ce simţiţi. Atât acţiunile, cât şi vorbele dumneavoastră sunt blocate de anumite „frâne“ interioare, ceea ce nu poate duce decât la apariţia unor frustrări.

 
Leu

Energia dumneavoastră sexuală a greu de domolit, pe parcursul acestei zile. Totuşi, tocmai asta e ideea: să începeţi să gândiţi cu o zonă a corpului aflată totuşi ceva mai sus de centură.

 
Fecioara

Cineva vă cucereşte cu vastele sale cunoştinţe în mai multe domenii şi doriţi să petreceţi cât mai mult timp dialogând cu persoana respectivă.

Balanta

Astăzi, participaţi la un eveniment monden împreună cu ceilalţi membri ai familiei. Profitaţi de ocazie pentru a mai schimba impresii cu – şi, mai ales, despre – toţi cei pe care îi întâlniţi după o perioadă de absenţă.

 
Scorpion

Aveţi o intuiţie foarte bună, care vă permite să vă daţi seama care propuneri sunt demne de a fi luate în consideraţie şi cine sunt cei care, dimpotrivă, vorbesc doar ca să se afle în treabă.

 
Sagetator

Părinţii dumneavoastră joacă un rol important, pe parcursul acestei zile. Fie intervin concret – fără să le cereţi acest lucru – fie încearcă să vă ofere sfaturi pe care ei le consideră drept cea mai bună soluţie pentru orice problemă.

 
Capricorn

Vi s-a încredinţat organizarea unui eveniment monden important şi vă descurcaţi foarte bine, însă cu un amendament: Nu ar strica deloc să încercaţi să respectaţi termenele pe care vi le-aţi asumat.

 
Varsator

Căldura din ultimul timp vă îmbie la distracţie. A venit momentul să le arătaţi prietenilor ce înseamnă cu adevărat să te simţi bine şi începeţi să îi surprindeţi cu câteva idei originale. Vă vor urma cu toţii, admirându-vă ingeniozitatea.

 
Pesti

Fragilitatea de care daţi dovadă nu vă va permite niciodată să vă impuneţi părerea, într-o dispută de idei. Trebuie să înţelegeţi că, de multe ori, se consideră că are dreptate exact acela care face cel mai mult zgomot.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Iată oferta noastră pentru o analiza a hartii natale

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop