loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1810 ori.
Horoscop 22 noiembrie: Soarele in Sagetator

Horoscopul zilei de joi, 22 noiembrie 2012, este influenţat de începutul tranzitului Soarelui prin semnul Săgetătorului. Soarele în Săgetător soreşte spiritul de aventură şi trezeşte în noi dorinţa de experienţe noi şi interesante, de călătorii, de studiu.

Iată horoscopul zilei de joi, 22 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Începe o perioadă propice studiilor. Studenţii şi elevii născuţi sub semnul Berbecului trebuie să profite şi să facă eforturi pentru a obţine acum cele mai bune note. Aşadar, se anunţă un final de semestru încununat de succes.

 

Taur

Aveţi şansa de a vă întâlni cu persoane nu numai foarte inteligente, dar şi cu o experienţă de viaţă deosebită. Veţi avea foarte multe de învăţat din sfaturile şi povestirile lor.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Cineva apropiat simte nevoia să vă ofere lecţii în diferite domenii, deşi nu i le-aţi cerut niciodată. Totuşi, nu alungaţi prea repede persoana respectivă, pentru că e posibil să spună şi câte ceva interesant!

 

Rac

Persoana iubită vă face o propunere foarte interesantă şi, după o scurtă pauză de gândire, vă declaraţi de acord cu ceea ce doreşte. Acum vă rămâne să lucraţi împreună pentru a pune în practică aceste planuri.

 

Leu

Pe plan amoros, lucrurile merg foarte bine, însă numai atât timp cât nu vă propuneţi ceva serios. Adică aveţi şanse mari pentru o iubire de-o noapte, însă planurile de căsătorie mai au de aşteptat.

 

Fecioară

Persoana iubită are un motiv de bucurie şi vine imediat să îl împărtăşească cu dumneavoastră. Sunt şanse mari să se lase cu o petrecere în toată regula.

 

Balanţă

Drumurile pe care le faceţi vă ajută să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi. Merită să faceţi aceste deplasări, deoarece rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

 

Scorpion

Este o zi foarte bună pentru afaceri. Stelele veghează asupra dumneavoastră, ajutându-vă să vă umpleţi conturile şi buzunarele într-un ritm şi cu o consistenţă de invidiat.

Săgetător

Sunteţi în centrul atenţiei, în perioada imediat următoare. Soarele vă conferă energie şi vă pune permanent în lumină, atât la propriu, cât şi la figurat.

 

Capricorn

Simţiţi nevoia să petreceţi câteva clipe în linişte, pentru a vă ocupa de pasiunile dumneavoastră personale, pe care nu le împărtăşiţi cu prea mulţi, deoarece nu sunt accesibile oricui.

 

Vărsător

Sunteţi înconjurat de mulţi prieteni, fiecare dintre ei dornic să petreacă timp îndelungat alături de dumneavoastră. Asta se datorează optimismului şi veseliei cu care întâmpinaţi pe oricine.

 

Peşti

O persoană din familie vă face o surpriză plăcută şi majoritatea problemelor dumneavoastră par să dispară de la sine. Starea de spirit bună se va reflectaşi în exterior, influenţând în bine desfăşurarea evenimentelor.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 22 noiembrie: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani pe 22 noiembrie: Taur, Scorpion

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Dedicaţi măcar o oră lecturii sau unei alte activităţi intelectuale!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop