loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1759 ori.
Horoscop 24 iunie: cuadratura Pluton-Uranus

 Horoscopul zilei de 24 iunie 2012 este influenţat de cuadratura între Uranus în Berbec şi Pluton în Capricorn, care aduce multiple tensiuni şi probleme. Aşteptaţi-vă la surprize!

Iată horoscopul zilei de 24 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Mare noroc că e week-end, pentru că aspectele astrale de astăzi ar fi putut crea mari probleme la serviciu, pentru dumneavoastră! Dacă aveţi totuşi vreo întâlnire cu un şef sau alt demers profesional, ar fi mai bine să vă abţineţi şi să îl amânaţi.

 

Taur

Călătoriile nu sunt o variantă foarte inspirată, pentru această zi. Mai bine staţi acasă şi găsiţi acolo diferite metode de relaxare. Oricum, pe lângă stele, nici vremea nu e favorabilă plimbărilor.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Vă este dat ca exemplu pozitiv un personaj despre care aveţi părere extrem de proastă. Vi se pare că el nu este criticat niciodată nu pentru că ar fi prea corect, ci pentru că nu e în stare să facă ceva, orice ar fi.

 

Rac

Vă gândiţi prea mult la viitor într-un moment în care şi prezentul este plin de provocări, care de care mai interesantă. Cu alte cuvinte, riscaţi să cădeţi într-o groapă, din cauză că vă uitaţi prea mult la cer.

 

Leu

Dacă veţi fi pus în situaţia de a munci intelectual, trebuie să munciţi foarte atent pentru a nu se strecura vreo greşeală în ceea ce faceţi. Dar cel mai bine ar fi ca această zi să fie rezervată odihnei.

 

Fecioara

Afacerile, semnarea contractelor, mersul la cumpărături şi toate celelalte activităţi care implică folosirea banilor ar trebui lăsate pe altădată. Altfel riscaţi să luaţi câteva ţepe de toată frumuseţea.

 

Balanta

Pe plan sentimental, sunteţi pus într-o situaţie deloc uşoară, în care trebuie să luaţi o decizie cu efecte pe termen lung. Veţi încerca să trageţi de timp cum vă pricepeţi mai bine.

 

Scorpion

Aveţi tendinţa de a vă forţa organismul şi de a merge, în tot ceea ce faceţi, dincolo de propriile limite. Dacă faceţi acest lucru gradat şi cu un scop, vă veţi dezvolta uimitor. Dacă o faceţi la întâmplare, haotic, este foarte posibil ca starea dumneavoastră de sănătate să fie afectată.

Sagetator

Vi se face o ofertă financiară mult prea avantajoasă pentru a fi adevărată. Cu siguranţă, în spatele ei se ascunde o înşelătorie. Aşadar multă prudenţă!

 

Capricorn

În familie, pot să apară discuţii în contradictoriu, provocate de atitudinea dumneavoastră profund negativistă. Exagerând cu criticile, veţi enerva pe toată lumea.

 

Varsator

Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră, aşa că ar fi bine să evitaţi luarea unor decizi importante sau întâlnirile care se pot lăsa cu hotărâri decisive. Mai bine staţi acasă şi relaxaţi-vă, se pare că aveţi nevoie de acest lucru!

 

Pesti

Cereţi cam mult de la membrii familiei dumneavoastră, fără să vă gândiţi dacă dumneavoastră le oferiţi cu adevărat ceva în schimb. De aici pot să apară discuţii şi probleme.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop