loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2453 ori.
Horoscop 24 iunie – obstacole de la opoziţia Luna-Saturn

Pe 24 iunie, Luna în Berbec se află în opoziţie cu Saturn în Balanţă. Dorinţa noastră de independenţă şi de afirmare puternică a propriei personalităţi se izbeşte de o serie de obstacole, pe care nu le vom putea depăşi decât dacă vom da dovadă de hotărâre şi de constanţă.

Iată horoscopul zilei de 24 iunie pentru fiecare zodie:

Berbec

Uneori, partenerul de viaţă reuşeşte să vă enerveze la culme, chiar dacă nu îşi propune acest lucru. Azi e unul din acele zile şi, dacă nu vreţi scandal, trebuie să vă înarmaţi cu foarte multă răbdare.

 
Taur

Aveţi de gând să scăpaţi mai repede de la serviciu, dar tocmai acum apar o serie de sarcini mărunte, a căror rezolvare o să vă ia o grămadă de timp. aşa că planurile iniţiale sunt date peste cap.

 
Gemeni

O persoană feminină din anturaj devine peste măsură de cicălitoare şi vă enervează la culme. Totuşi, este bine să vă amintiţi că nu are nici un rost să încercaţi să o puneţi la punct. Aţi mai încercat şi altă dată, fără nici un efect.

 
Rac

Vă vine o idee foarte originală şi încercaţi să faceţi câteva modificări în mediul dumneavoastră obişnuit. Vă confruntaţi cu opoziţia celor din jur, dar dacă veţi insista vă vor permite în cele din urmă să vă faceţi damblaua.

 
Leu

Sunteţi destul de distrat, nu luaţi nici un lucru în serios şi aveţi tendinţa să vă jucaţi chiar şi cu sentimentele apropiaţilor. Glumele şi surprizele pe care le faceţi astăzi nu vor fi pe placul tuturor şi chiar riscă să provoace supărări de durată.

 
Fecioara

Astăzi, sunteţi siliţi să recunoaşteţi că nu vă puteţi să terminaţi o sarcină de unul singur şi vă hotărâţi să cereţi ajutorul unui prieten. Asta nu înseamnă că automat îl veţi şi obţine.

Balanta

Nu sunteţi deloc îngăduitor cu cei din jur, ci îi arătaţi la fiecare unde greşeşte şi cum ar trebui să procedeze, de fapt. cu o astfel de sinceritate brutală, nu veţi reuşi să vă faceţi prea mulţi prieteni.

 
Scorpion

Simţiţi dorinţa de a petrece un timp în singurătate, pentru a rămâne cu propriile gânduri şi a vă da seama care sunt adevăratele dumneavoastră priorităţi.

 
Săgetător

Sunteţi invidios pe cei care primesc recompense pentru merite aproape inexistente. Aveţi senzaţia că munciţi de cel puţin două ori mai mult decât persoane care câştigă dublu decât dumneavoastră.

 
Capricorn

Astăzi, este o zi potrivită pentru a acorda mai multă atenţie relaţiei pe care o aveţi cu părinţii dumneavoastră. Dacă locuiţi încă împreună cu ei, încercaţi să vă purtaţi cât mai frumos, astfel încât să înţeleagă cât ţineţi la ei!

 
Varsator

Vă exprimaţi cu foarte mare uşurinţă. Aveţi însă grijă ca, în timp ce vorbiţi, să nu dezvăluiţi şi unele lucruri despre care aţi promis că vor rămâne secrete!

 
Pesti

În cea mai mare parte a zilei, nu vă stă gândul la muncă. Abia aşteptaţi momentele de relaxare de după serviciu, dar atunci când ele vin în sfârşit, rămâneţi tot cu o senzaţie de nemulţumire.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de analize Club Mistic - astrologie si tarot


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop