loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1669 ori.
Horoscop 29 octombrie: Mercur in Sagetator

Horoscopul zilei de luni, 29 octombrie 2012, este influenţat de începutul tranzitului planetei Mercur prin semnul Săgetătorului. Mercur în Săgetător ne conferă independenţă, spirit de aventură şi o sinceritate uneori naivă.

Iată horoscopul zilei de luni, 29 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Acest început de săptămână este potrivit pentru călătorii. Chiar dacă aveţi destul de lucru, puteţi găsi măcar câteva ore seara, pentru o plimbare.

 

Taur

Aveţi multe idei bune, legate de modul în care aţi putea câştiga mai mulţi bani. Totul e să le puneţi şi în aplicare. Altfel… idei sunt multe, realizări nici pe sfert.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Puneţi la cale o deplasare împreună cu o persoană apropiată. Gusturile dumneavoastră coincid în multe privinţe, de la alegerea rutei până la locurile preferaţi să serviţi masa. Prin urmare, atunci când veţi face călătoria plănuită acum, totul va decurge perfect.

 

Rac

Mergeţi în vizită la o persoană care nu e chiar pe placul dumneavoastră. Reacţiile pe care le aveţi atunci când încearcă să vă câştige simpatia sunt destul de reţinute, lăsând să se înţeleagă ceea ce simţiţi de fapt.

 

Leu

Întâmpinaţi anumite probleme la locul de muncă, dar reuşiţi să le rezolvaţi, datorită ajutorului pe care îl primiţi de la colegi. Constataţi astfel avantajele de a fi popular la serviciu.

 

Fecioară

În cercul dumneavoastră de prieteni apar câteva persoane pe care nu le cunoaşteţi prea bine, ceea ce vă trezeşte din plin curiozitatea.

 

Balanţă

Aveţi mult de studiat, în perioada imediat următoare. Va fi o săptămână în care veţi consuma multă energie intelectuală, astfel că e bine să fiţi atent la hrană şi odihnă, pentru a vă reveni rapid după efort.

 

Scorpion

Trebuie să fiţi atent la modul în care folosiţi puterea dumneavoastră de convingere. Folosirea celor din jur exclusiv pentru interesele dumneavoastră se poate dovedi o armă cu două tăişuri.

Săgetător

Mercur vă ajută să vă împărtăşiţi cu claritate atât gândurile, cât şi sentimentele. Cei din jur vor reuşi, în sfârşit, să vă înţeleagă cu adevărat.

 

Capricorn

Vă este încredinţată o sarcină destul de plictisitoare, dar vă descurcaţi într-un mod cel puţin onorabil. Din fericire, răbdarea s-a numărat întotdeauna printre calităţile dumneavoastră.

 

Vărsător

Deşi nu aţi muncit prea mult, vă pricepeţi să prezentaţi lucrurile ca şi cum aţi fi făcut-o şi, datorită acestui fapt, scăpaţi nepenalizat la locul de muncă. Ba chiar primiţi laude.

 

Peşti

Vă însuşiţi ideea unui coleg de la locul de muncă, o îmbunătăţiţi puţin şi apoi o prezentaţi ca şi cum ar fi fost a dumneavoastră. Veţi avea de câştigat de pe urma acestei mici minciuni nevinovate.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 29 octombrie: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani pe 29 octombrieTaur, Scorpion

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Încercaţi să trăiţi o aventură, să mergeţi într-un loc necunoscut sau să faceţi ceva ce nu aţi mai încercat până acum! 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop