loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1937 ori.
Horoscop 30 octombrie: Luna plina in Taur

Horoscopul zilei de marţi, 30 octombrie 2012, este influenţat de Luna plină în Taur (opoziţia între Luna din Taur şi Soarele din Scorpion). Gândurile nu ne sunt întotdeauna conforme cu sentimentele. Pe durata întregii zile, ne simţim sfâşiaţi între două tendinţe contrarii, fără să ştim în voia căreia dintre ele să ne lăsăm. Calea de mijloc e, la rândul ei, greu de găsit.

Iată horoscopul zilei de marţi, 30 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Sunteţi profund preocupat de situaţia dumneavoastră financiară. Şi, pe principul conform căruia de ce ţi-e frică nu scapi, apar într-adevăr unele complicaţii pe plan financiar, pe care nu vă va fi uşor să le rezolvaţi.

 

Taur

Persoana iubită nu are prea multă răbdare, astfel că ar fi bine să încercaţi ca astăzi să nu îi creaţi prea multe neplăceri. Altfel, se poate ajunge la discuţii aprinse, care nu duc la nimic bun.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Încercaţi să anticipaţi modul în care se va desfăşura un eveniment important, a cărui dată se apropie. Pentru asta, încercaţi să aflaţi ce are de gând să facă fiecare persoană direct implicată.

 

Rac

La locul de muncă, mulţumiţi-vă să vă faceţi datoria, fără a exagera în vreun fel! Nu e nevoie să demonstraţi nimănui că sunteţi mai bun, cel puţin nu în acest moment. După cum bine spune o vorbă, nu o să vă facă nimeni statuie.

 

Leu

Ca urmare a faptului că nu acceptaţi să ţineţi cont de părerile celor dragi, apar unele neînţelegeri în familie. Aţi putea cel puţin să lăsaţi impresia că ascultaţi sfaturile care vi se oferă.

 

Fecioară

Sunteţi chestionat în legătură cu planurile dumneavoastră de viitor, dar nu oferiţi decât jumătăţi de adevăruri. Preferaţi să nu vorbiţi despre lucrurile pe care le plănuiţi până în momentul în care aceste planuri se vor transforma în realitate. Şi bine faceţi.

 

Balanţă

Aveţi o tendinţă de a dramatiza problemele financiare pe care le aveţi sau pe care credeţi că le aveţi. Dacă veţi sta să faceţi unele comparaţii, veţi constata că situaţia nu e nici pe departe una disperată.

 

Scorpion

Persoana iubită are nevoie de atenţia dumneavoastră, astfel că ar fi bine să îi dedicaţi cât mai mult timp, pe durata acestei zile. Altfel, veţi risca să îi provocaţi o dezamăgire neaşteptată.

Săgetător

Ieşiţi împreună cu prietenii, dar vă comportaţi ca şi cum nici măcar nu aţi fi acolo. Sunteţi cu gândul total aiurea, preocupa de cu totul alte probleme decât ale celor care vă însoţesc.

 

Capricorn

Prietenii simt că nu vă pot înţelege cu adevărat, nici măcar atunci când sunteţi pus pe mărturisiri. Asta şi din cauza unui mod de comunicare de multe ori defectuos.

 

Vărsător

Astăzi, sunteţi mai degrabă obosit, dar acest lucru nu vă face să daţi un randament mai slab la serviciu, ci dimpotrivă. Dacă vă mobilizaţi, veţi munci chiar mai bine decât într-o zi obişnuită.

 

Peşti

Intelectul dumneavoastră este pus din plin la contribuţie, pe parcursul acestei zile. Va trebui să fiţi concentrat la ceea ce faceţi, iar eforturile mentale făcute vă vor obosi considerabil.

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Încercaţi să spuneţi ceea ce simţiţi, renunţând la minciuni politicoase, de circumstanţă!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop