loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4411 ori.
Horoscop 4 martie – Luna noua in Pesti

Este luna noua in Pesti (Luna se află în conjuncţie cu Soarele în zodia Peşti). Sunt mult amplificate sentimentele noastre şi viaţa interioară. Este o zi bună pentru a organiza evenimente filantropice şi, în general, pentru a face fapte bune. De asemenea, visele semnificative sunt mai frecvente, astăzi. Negativ, există riscul de a căuta o cale de evaziune prin alcool sau alte substanţe care ne îndepărtează de realitate.

Să vedem cum influenţează acest aspect fiecare din cele 12 zodii:

 

Berbec

Oare e chiar atât de greu să îi oferiţi ajutorul dumneavoastră unei persoane care chiar are nevoie de el? Dacă încercaţi să răspundeţi în mod sincer la această întrebare, veţi constata că e mult mai uşor decât credeaţi.

 
Taur

Aveţi norocul să întâlniţi o persoană care nu numai că vă împărtăşeşte visele, dar vă şi ajută să le împliniţi. Şi asta fără să vă ceară absolut nimic în schimb.

 
Gemeni

O discuţie purtată cu un prieten apropiat vă dă câteva idei foarte interesante. Nu vă rămâne decât să îi mulţumiţi amicului care şi-a asumat, în mod cu totul involuntar, rolul de muză.

 
Rac

E recomandabil ca astăzi să vă dedicaţi doar acelor activităţi pe care le puteţi practica cu o reală plăcere. Altfel, veţi trage mâţa de coadă toată ziua, din zori până-n seară.

 
Leu

Un autocontrol mai bun nu v-ar strica deloc. Aveţi o izbucnire în timpul căreia spuneţi lucruri total nepotrivite. Faptul că după aceea veţi regreta nu poate schimba cu nimic situaţia neplăcută pe care aţi creat-o.

 
Fecioară

Deveniţi foarte tolerant cu cei din jur şi le iertaţi toate păcatele, de parcă aţi fi un preot care oficiază spovedanii în săptămâna dinaintea Paştelui.

 

Balanta

Micile momente de enervare vă răpesc mai multă energie decât aţi crede că este posibil. Aşadar, în loc să vă angrenaţi în tot felul de dispute inutile, vă recomandăm ceva mai multă relaxare.

 
Scorpion

Înainte de toate, trebuie mai întâi să vă ajutaţi pe dumneavoastră înşivă să reuşiţi pe plan financiar, astfel încât după aceea să aveţi ce să le oferiţi şi altora.

 
Săgetător

Pe parcursul zilei de astăzi, vă place să asumaţi postura de intelectual şi minte limpede a familiei. Rudele apropiate vă respectă cultura şi se mândresc cu performanţele dumneavoastră intelectuale.

 
Capricorn

Vă vizitează o persoană dragă, împreună cu care depănaţi amintiri şi faceţi planuri de viitor. Amândoi savuraţi deplin momentele petrecute împreună.

 
Vărsător

Doriţi să faceţi o achiziţie pentru care nu aveţi banii necesari, iar astăzi este tocmai ziua potrivită pentru a începe să faceţi economii.

 
Peşti

Fiinţa iubită reuşeşte să vadă în adâncul sufletului dumneavoastră şi să descopere acolo sentimentele şi gândurile pe care nu le împărtăşiţi cu nimeni şi a căror existenţă majoritatea cunoscuţilor nici măcar nu o bănuiesc.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop