loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3826 ori.
Horoscop 5 aprilie – Neptun in Pesti ne face visatori

Pe 5 aprilie, Neptun intră în zodia Peşti. Aici se simte de-a dreptul excelent, deoarece este vorba tocmai de propriul său domiciliu, de zodia pe care o guvernează.

 

Neptun în Peşti ne face mai sensibili, mai emoţionali, iar dorinţele pe care le avem acum ţin mai mult de acest registru, de sensibilitate, decât de dorinţa de a şoca cu orice preţ. Când ne dorim ceva, ne dorim pentru a mulţumi partea profundă a propriei fiinţe, nu persoanele din jur.

 

Să vedem cum influenţează acest aspect fiecare din cele 12 zodii:

 

 

Berbec

Prezenţa lui Neptun în Peşti vă face mai rezervat, atunci când vine vorba de exprimarea propriilor dorinţe. Puţini sunt cei care află ce vă doriţi cu adevărat. Faţă de majoritatea cunoscuţilor păstraţi o atitudine de tăcere prudentă.

 

Taur

Planurile dumneavoastră includ mereu şi alte persoane, uneori chiar grupuri întregi de prieteni, colegi, simpli cunoscuţi. Nu vi se pare normal şi nici nu vă place să vă bucuraţi de unul singur; aveţi nevoie de companioni pentru a sărbători împreună succesele.

 

Gemeni

Deveniţi mai rezervat atunci când vine vorba de acceptarea invitaţiilor la evenimente mondene. Aţi făcut suficiente băi de mulţime pentru ca acum să începeţi să vă doriţi şi altceva.

 

Rac

Din cauza problemelor pe care le aveţi pe alte planuri, uitaţi să îi arătaţi partenerului afecţiunea de care are nevoie.

 

Leu

Prudenţa începe să caracterizeze comportamentul dumneavoastră pe plan financiar. Vă abţineţi de la cheltuielile majore, chiar şi când e vorba de lucruri pe care vi le doriţi nespus de mult.

 

Fecioară

Sunteţi hotărât să duceţi la bun sfârşit propriile planuri, indiferent de atitudinea celor din jur. dacă vă sprijină, cu atât mai bine pentru dumneavoastră. Dacă nu sunt de acord cu ceea ce aveţi să faceţi, cu atât mai rău pentru ei.

 

 

Balanţă

Nu aveţi vitalitatea obişnuită şi, din această cauză, nu daţi randament în niciuna din activităţile pe care le începeţi astăzi. Cel mai bine este să nu forţaţi deloc ci, dimpotrivă, să vă asiguraţi, pe cât posibil, cât mai multe clipe de relaxare.

 

Scorpion

Pe plan financiar, vorbiţi prea mult şi faceţi prea puţin. Planurile puse frumos pe hârtie şi discuţiile interminabile pe teme financiare nu vă vor aduce niciodată bani. Aceştia nu ajung la cei care vorbesc despre ei, ci la cei care acţionează în mod concret pentru a-i face.

 

Săgetător

Prindeţi din ce în ce mai mult gustul serilor petrecute acasă, în familie, alături de cei dragi. Nici măcar nu contează ce faceţi, important e să fiţi împreună şi să vă simţiţi bine.

 

Capricorn

Toate sfaturile pe care le primiţi vi se par de-a dreptul stupide. De fapt, nici nu înţelegeţi prea bine de ce le-aţi primit, din moment ce dumneavoastră nu aţi cerut părerea nimănui.

 

Vărsător

Nu vă întindeţi la vorbă cu o persoană antipatică doar pentru că se află într-o dispoziţie mai bună decât de obicei! Lupul îşi poate schimba părul, dar năravul şi-l va păstra întotdeauna.

 

Peşti

Peştele cel sensibil şi visător devine de o sută de ori mai sensibil şi mai visător. La cât de bogată e viaţa dumneavoastră interioară, rar vi se întâmplă să le mai acordaţi atenţie şi altor persoane.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop