loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2634 ori.
Horoscop 5 august – mult calm pentru Leu

Pe 5 august, Soarele în Leu face un sextil cu Saturn din Balanţă. Persoanele din anturaj ne calmează de fiecare dată când avem iniţiative prea îndrăzneţe. De cei mai buni sfătuitori beneficiază Leii, care astfel învaţă ce este răbdarea.

Iată horoscopul zilei de 5 august pentru fiecare zodie:

Berbec

Asemeni unui copil, aveţi nevoie de o dădacă. Altfel, aveţi tot felul de iniţiative, una mai năzdrăvană decât alta. Dacă aţi fi lăsat să lepuneţi în aplicare, nu ar ieşi bine pentru nimeni.

 
Taur

Sprijinul familiei este mai important decât oricând. În special sfaturile părinţilor se vor dovedi foarte inspirate, pe parcursul acestei zile.

 
Gemeni

Primiţi sprijin financiar de la familia dumneavoastră. Chiar în momentele dificile, când nu ştiaţi dacă o să găsiţi o soluţie, rudele apropiate dovedesc că sângele apă nu se face niciodată.

 
Rac

Cu ajutorul banilor, puteţi să obţineţi orice doriţi de la persoanele angajate să muncească pentru dumneavoastră sau, dacă sunteţi şef, de la subalterni. Totul este să le oferiţi mai mult sau mai puţin, în funcţie de calitatea muncii prestate.

 
Leu

Aflaţi că o persoană din familie ascundea un secret. Nici acum nu este încântată că aflaţi adevărul, fiind de părere că fiecare trebuie să îşi vadă de propriul trecut, fără să scormonească în al celuilalt.

 
Fecioara

Întâlnirea cu o persoană de sex feminin care ţinea foarte mult la dumneavoastră are efecte majore asupra concepţiei pe care v-o formaţi despre viaţă. Părerea sa contează foarte mult şi o adoptaţi aproape fără modificări.

Balanta

Dacă aveţi ocazia să puneţi mâna pe o sumă importantă de bani, nu uitaţi să vă formaţi un fond personal secret cu o parte din ei. Nişte bani albi pentru zile negre, puşi deoparte atunci când vă este bine, îşi vor dovedi utilitatea când nici nu te aştepţi.

 
Scorpion

Slujba dumneavoastră vă aduce mai mulţi bani decât s-ar fi crezut, în această perioadă în care mai toate domeniile se resimt de pe urma crizei. Vă felicitaţi pentru alegerile făcute în trecut pe plan profesional.

 
Sagetator

Vă pregătiţi cu multă grijă pentru o călătorie pe care urmează să o faceţi cât de curând, poate chiar la sfârşitul acestei săptămâni. Persoanele apropiate vă împărtăşesc entuziasmul şi vă sprijină eforturile.

 
Capricorn

Vă luaţi partenerul de viaţă la o întâlnire cu cei mai vechi prieteni ai dumneavoastră. Deşi e clar că nu înţelege toate glumele şi că uneori zâmbeşte doar de circumstanţă, impresia generală este că se simte bine.

 
Varsator

Atunci când o femeie vă întreabă ce părere aveţi despre aspectul său fizic, nu este bine să daţi dovadă de prea multă sinceritate. Va fi mult mai mulţumită cu câteva complimente decât dacă va auzi un adevăr crud.

 
Pesti

Luaţi o decizie importantă pe plan amoros, cu repercusiuni serioase asupra vieţii dumneavoastră de cuplu. Este un pas pe care probabil că ar fi trebuit să îl faceţi chiar şi mai devreme.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop