loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3241 ori.
Horoscop 5 iulie: Venus în Rac ne ţine acasă

Pe 5 iulie, Venus începe să tranziteze semnul racului, emoţional şi familist. Ne va face plăcere să petrecem mai mult timp acasă şi să fim implicaţi în activităţi casnice.

Iată horoscopul zilei de 5 iulie pentru fiecare zodie:

Berbec

Relaţiile cu părinţii dumneavoastră sunt la apogeu. Dacă au existat probleme, acum va exista o puternică revigorare. Dacă lucrurile mergeau oricum bine, de acum înainte vor merge şi mai bine.

 
Taur

Începeţi să programaţi cât mai multe întâlniri cu prietenii la dumneavoastră acasă. Preferaţi confortul căminului propriu oricărei ieşiri la un club sau la o terasă de fiţe.

 
Gemeni

Primiţi un telefon prin intermediul căruia vi se mulţumeşte pentru efortul pe care l-aţi depus în ultimul timp. Vă simţiţi foarte bine când munca dumneavoastră este apreciată la adevărata ei valoare.

 
Rac

Sunteţi pus în postura de a învăţa lucruri noi. Iniţial nu vă simţiţi prea confortabil, deoarece trebuie să vă arătaţi ignoranţa. Când însă începeţi să trataţi această ignoranţă, vi se ia o piatră de pe inimă.

 
Leu

Fiţi atent să nu dezvăluiţi secretele care vi s-au încredinţat! La un moment dat veţi fi tentat să faceţi acest lucru, ca urmare a atmosferei foarte plăcute şi a încrederii pe care v-o trezeşte interlocutorul. Însă, ca de obicei, aparenţele înşeală.

 
Fecioara

Cuvântul de ordine al acestei zile este distracţia. Uitaţi de toate problemele şi de toate sarcinile pe care vi le-aţi asumat şi petreceţi o zi foarte frumoasă, extrem de relaxantă.

Balanta

Simţiţi o mare plăcere atunci când, împreună cu familia dumneavoastră, începeţi să bârfiţi vecinii, rudele mai îndepărtate şi toate cunoştinţele comune.

 
Scorpion

Calităţile dumneavoastră intelectuale sunt, în sfârşit, recunoscute în mod deschis şi de către şefi. Totuşi, nu trebuie să vă aşteptaţi la altceva decât la câteva cuvinte de laudă spuse în public.

 
Sagetator

Vă impresionaţi prietenii cu bagajul impresionant de cunoştinţe pe care le-aţi acumulat. Atunci când vine vorba despre un concurs de cultură generală, nu aveţi nici un adversar demn de luat în seamă.

 
Capricorn

Partenerul dumneavoastră de viaţă trece printr-o perioadă extrem de fastă, în care totul pare să îi meargă din plin. Este o plăcere să îl vedeţi cum se bucură pentru fiecare nou succes.

 
Varsator

Astăzi, aţi face bine să dedicaţi mai mult timp somnului, pentru a vă reveni după o săptămână epuizantă. Teziţi-vă târziu şi culcaţi-vă devreme – asta e strategie câştigătoare!

 
Pesti

Schimbaţi foarte multe informaţii cu partenerul dumneavoastră de viaţă. Practic, fiecare cunoaşte toate amănuntele despre celălalt, inclusiv pe cele nesemnificative.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 

analize Club Mistic - astrologie si tarot

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop