Horoscop Rac 2017: bani, carieră, afaceri | previziuni, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7559 ori.
Horoscop Rac 2017: bani, carieră, afaceri

2017 începe cu Mercur retrograd în casa serviciului, afectând comunicarea și cerându-le Racilor să depună eforturi pentru a rămâne concentrați pe ceea ce fac. Sfârșitul anului va fi mult mai bun: Saturn, profesorul cel sever, părăsește în sfârșit aceeași casă a serviciului și, după 20 decembrie, Racul va putea și el să respire mai în voie la locul de muncă, după trei ani dificili. Gata cu neînțelegerile cu colegii și cu șefii și cu sarcinile primite aiurea!

 

4-8 ianuarie: concentrare și ordine la locul de muncă

Lucrul în echipă și comunicarea cu colegii pot să aibă de suferit, în timpul acestui scurt tranzit al lui Mercur retrograd prin casa a 6-a. E posibil să apară situații în care vă veți pierde cumpătul la locul de muncă sau în care nu veți fi dispuși să ascultați și părerea altor persoane, ajungând la conflicte. Pentru a evita astfel de situații, e bine să vă mențineți concentrarea la ceea ce faceți, să fiți atent la tonul pe care îl folosiți în orice conversație și să nu faceți decât critici constructive. Mercur în casa a 6-a vă cere, de asemenea, să face ți ordine la locul de muncă, pe birou, în calculator. Mai multă ordine vă va ușura îndeplinirea sarcinilor și vă va face un angajat mai bun. Ceea ce nu e deloc o idee rea, pentru începutul de an!

10 martie: noi scopuri în carieră

Cu Luna nouă în Berbec și în casa a 10-a, este momentul potrivit pentru a fixa noi scopuri în carieră și a schița planuri de afaceri. Pentru ca aceste obiective să nu rămână la stadiul de simple obiective, ele trebuie să îndeplinească mai multe condiții. În primul rând, să fie clare. De exemplu, dacă vă propuneți să munciți mai mult, scopul e prea vag definit și nu va provoca schimbarea dorită. Dacă vă propuneți însă, concret, să scrieți minim 5 articole sau să rezolvați minim 10 dosare sau să creați cel puțin 20 de obiecte decorative (în funcție de ce muncește fiecare) pe săptămână, atunci scopul este clar definit. De asemenea, obiectivele trebuie să fie realiste (e greu să devii milionar într-un singur an, dar îți poți propune, în schimb, o creștere a veniturilor cu 30-40%) și să țină cont de factorul timp (să aibă un termen final de realizare, precum și obiective intermediare).

5 aprilie-25 august: motivați de conflicte și greutăți

Cu Saturn retrograd în casa a 6-a, va trebui să munciți din greu pentru a obține rezultate normale și, de asemenea, nici relațiile de la locul de muncă nu vor fi tocmai ideale, în această perioadă. Competiția cu colegii este acerbă, dar neînțelegeri apar chiar și atunci când există scopuri comune, deoarece nu cădeți de acord asupra celei mai bune căi de a le atinge. Oricât de prudent ați fi, e greu de crezut că veți putea evita chiar orice conflict, însă puteți ajunge la înțelepciunea de a folosi aceste conflicte într-un mod constructiv. Președintele american Ronald Reagan spunea că „pacea nu este absența conflictului, ci știința de a rezolva conflictele prin mijloace pașnice“. Și vorbim despre președintele care a pus capăt Războiului Rece! Conflictele pot fi, de asemenea, importante surse de energie și de inovație, deoarece ne forțează să rezolvăm problemele, să depășim concurența prin soluții noi, mai bune decât cele deja cunoscute.

2 august: descoperiți noi surse de venit

Cu Luna nouă în casa a 2-a, sunteți concentrat pe chestiuni financiare. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a descoperi modalități de a vă suplimenta veniturile. Mergeți la șef și cereți o mărire de salariu! Dacă nu e posibil, poate e nevoie de o a doua slujbă, care să asigure câștiguri suplimentare. Sau puteți începe o mică afacere, începând cu ceva ce vă place și deja știți să faceți: puteți încerca să faceți design, să scrieți pe un blog, să pictați copii pe față la petreceri sau să cultivați plante aromatice – posibilitățile chiar sunt infinite! Important este să încercați ceva  - orice! – care, cu timpul, să se transforme într-o afacere de succes.

12 august-6 septembrie: Evitați cheltuielile exagerate!

Mercur retrograd în casa a 2-a nu aduce vești tocmai bune pentru propriul cont bancar! Există tentația de a cumpăra tot felul de lucruri, care de fapt nu vă sunt deloc necesare. Nu vă lăsați păcăliți de campaniile publicitare sau de primul impuls, ci încercați să vă stăpâniți!

3-22 decembrie: din nou, dificultăți la serviciu

Pentru a doua oară în acest an, Mercur se află în mers retrograd, în casa a 6-a. la începutul anului a durat doar patru zile, acum însă e vorba de trei săptămâni, în care sarcinile primite la serviciu sunt foarte dificile, iar comunicarea întâmpină numeroase probleme. Așadar, atenție maximă!

După 20 decembrie: în sfârșit, scăpați de probleme!

După un tranzit care a durat aproximativ 3 ani, Saturn părăsește în sfârșit casa serviciului, ceea ce face să dispară toate problemele și dificultățile amintite mai sus. Saturn v-a făcut să treceți prin aceste greutăți tocmai pentru a câștiga experiență și a înțelege niște lecții de viață extrem de utile pentru dezvoltarea viitoare a carierei. Acum, odată aceste lecții însușite, e de așteptat să înceapă o perioadă deosebit de fructuoasă, pe plan profesional. Vin vremuri mai bune!

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop